Привітання начальнику з днем народження

Нашу начальницю ми поспішаємо сьогодні привітати з днем ​​народження! З вами ми працюємо вже давно і дуже вас поважаємо! Ви хороша начальниця і обоятельная жінка! Побажати сьогодні хочемо вам найголовнішого: міцного здоров’я, жіночого щастя, успіхів у роботі. Нехай кожен новий день приносить тільки радість. З Днем Народження Вас!

Ось уже багато років Ви займаєте високу посаду. І хочеться відзначити, що не посада красить Вас, а Ви її. Сьогодні Ви відзначаєте прекрасне свято, день народження. Від щирого серця вітаємо Вас. Бажаємо Вам великого щастя, величезною удачі, довгі роки жити в здоров’ї і спокої. Нехай робота ще багато років приносить Вам натхнення, нехай Вас цінують, люблять, поважають. Всіх благ земних Вам, достатку і благополуччя в родині. Нехай Господь завжди оберігає Вас, а фортуна завжди посміхається.

Привітання своїми словами з днем народження начальнику

Привітання з днем народження начальнику своїми словами

Дорога і найтепліша. У твій день народження, хочу побажати тобі морального задоволення від усього, чим ти займаєшся. Нехай промінь добра, висвітлює навіть ті невеликі сірі ямки, які інколи трапляються на шляху кожної людини. Адже головне в цьому житті, це не дивлячись ні на що, залишити блиск захоплення як в своїх, так і в очах людей, які тобі не байдужі.

Вітаємо з днем ​​народження приголомшливу жінку і відповідального начальника! Бажаємо планомірної і спокійної роботи, досягнення бажаних цілей, величезних перспектив і постійного розвитку. Прагніть до кращого, будьте красиві і сучасні, щасливі як в особистому житті, так і на роботі!

Від щирого серця поспішаю привітати кращу начальницю, яку тільки можна відшукати! Нехай краса Ваша все так же колір і радує оточуючих, а посмішка світлом на обличчі освітлює шлях і допомагає досягати поставлених цілей.

Шановна наша начальниця, вітаємо Вас від щирого серця з днем ​​народження. Хочеться Вам побажати жіночого щастя, любові і підтримки з боку близьких людей. Залишайтеся такою ж стійкою леді, яким будь-яка негода не перешкода. Продовжуйте домагатися своїх цілей і бажань, і нехай в цьому Вам супроводжують удача і везіння.

Сьогодні весь наш колектив, поспішає привітати саму добру, незамінну і справедливу начальницю з днем ​​народження! Хочемо вам сказати, що без вас, але було і наших успіхів! Адже ви дали нам старт, ривок, після якого успіх повернувся до нас обличчям! В цей день, ми хочемо побажати вам багато яскравих вражень, багато яскравих емоцій, і, звичайно ж, багато щастя! Скажімо вам прямо, ви ідеальна начальниця для нас! І тому спасибі вам, що ви є і що ви з нами. З Днем Народження Вас!

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо здоров’я, процвітання і значних професійних успіхів. Нехай у всіх починаннях супроводжує удача, розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а непроста робота приносить задоволення і творчі перемоги. Бажаємо Вам завжди залишатися такою ж молодою і чарівною, органічно поєднуючи витонченість і аристократизм з високим професіоналізмом і неабиякими якостями керівника, якому притаманні воля, цілеспрямованість і широкий кругозір.

Завдяки Вашій майстерному керівництву, шеф, наша компанія має високий статус! Хочеться зарядити Вас в день рожденья іскрами довгого благополуччя і бажаного щастя! Вітаємо!

Дорогий начальник! Прийміть наші привітання з Днем народження! Бажаємо Вам, щоб Ваше життя було сповнене веселощів, сміху і радості! Щоб серце було вічно молодим! Здоров’я Вам, успіху і щастя світлого в долю! З Днем народження!

Шановна, (ім’я по батькові керівника)! Від імені нашого колективу і від себе особисто я хочу привітати вас із знаменною датою – днем ​​вашого народження! Ми бажаємо вам міцного здоров’я і довголіття. Життєвої гарту, щоб не був страшний будь-який натиск проблем. Бажаємо вам в особистому житті простого жіночого щастя. В роботі успіхів і реалізації будь-яких ідей. Нехай гарний настрій ніколи не покидає вас. З Днем народження!

Шановний керівник нашого згуртованого і дружного колективу! Вітаємо вас з настанням у вашому житті новим етапом, новому щаблі, з Днем Народження! Нехай сьогоднішнє свято для вас, начальник, стане початком великих звершень у професійній сфері, грандіозних досягнень в особистому житті, великих придбань, перемог, подій, радості, добра, любові і довголіття! Під вашим чуйним і відповідальним керівництвом наша човен ніколи не потоне! Ви – гідний капітан нашого з вами спільної справи! Бажаємо вам залишатися нашим ватажком на довгі роки! Нехай щоранку ваше сонячний настрій висвітлює нам шлях і наближає нас до успіху! Бажаємо,щоб ваша впевненість в своїх силах ніколи не покидала вашої свідомості і вела вас назустріч мрії! Начальник, здоров’я вам і розумного підходу до життя! Поважаємо вас і цінуємо!

З днем ​​народження, шановний начальник. Нехай гладким і рівним буде шлях діяльності, нехай багатим і багатогранним буде Ваш внутрішній світ, нехай мужнім і твердим буде Ваш характер, нехай щедрою і доброю залишається душа. Бажаю Вам достатку сил і грошей в житті, великої любові рідних і поваги колег.

В цей прекрасний теплий травневий вечір ми зібралися з декількома співробітниками, щоб особисто привітати вас з днем ​​народження. Наша дорога (ім’я, по батькові), прийміть наші щирі вітання від щирого серця. Ви для нас – приклад для наслідування. Ви неймовірно тендітна жінка, на якій лежить тягар відповідальності за величезну компанію і за всіх її співробітників. І ви прекрасно справляєтеся зі своїми обов’язками. Ми хочемо сказати вам, що ви завжди можете розраховувати на нас і на нашу допомогу і підтримку. Ви для нас вже давно стали близькою людиною, з яким завжди модно поговорити по душам і отримати добру пораду. Ми сподіваємося на довгий плідну співпрацю і хочемо, щоб ви ніколи не сумнівалися в відданості ваших співробітників.

Шановний і улюблений начальник, з днем ​​народження! Нехай ви станете кращим начальником року. Нехай отримаєте медаль за завзятість у виробництві. Нехай кожна операція пройде гладко в цьому році, і ви отримаєте великий прибуток. Бажаю добрих і теплих відносин з колегами, з начальством і співробітниками.

Сьогодні День народження у прекрасної жінки – у нашій улюблений начальниці і беззмінного керівника всіх наших проектів. За весь період нашого з вами співпраці я зрозуміла, що хочу дуже багато чому у вас навчитися, а ви з радістю йдете на контакт. Як би ви не були зайняті, ви все одно приділіть мені або іншим співробітникам час і відповісте на питання, що цікавить або допоможете розібратися в незрозумілій ситуації. Це справжнє задоволення працювати під керівництвом такого професіонала, як ви, такого чуйного і надійну людину. Спасибі вам за все, ми вас дуже любимо і цінуємо! Зі святом!

З глибокою повагою вітаємо Вас з днем ​​народження. Бажаємо, щоб у цей день Усі ж вони сповнились Ваші найзаповітніші мрії. Нехай щастя, здоров’я, удача будуть Вашими вірними супутниками все життя. А ми не підведемо і допоможемо йти до нових успіхів у справах.

Вітаю тебе мій дорогий керівник з днем ​​народження! Бажаю тобі, хороших підлеглих, кар’єрного зростання і процвітання. Залишайся мій улюблений начальник, завжди таким же справедливим, турботливимі чесним. Нехай твоє життя буде яскравим і насиченим. Будь здоровий і щасливий!

Наш дорогий і улюблений начальник, ми хочемо від імені всього колективу привітати вас з днем ​​народження! Ми знаємо, що ви не любите, коли вас називають начальником, але ми хочемо показати нашу повагу до вас. Це насправді дуже цікаво, що ви ніколи не ставите себе вище інших співробітників, навіть перший час відмовлялися від власного кабінету. Ми вважаємо, що ви – відмінний фахівець і просто дуже хороша людина. Ви вже багато разів встигли довести,що віддані своїй роботі і своїм співробітникам. Ми хочемо від щирого серця побажати вам творчих успіхів, реалізації всіх поставлених планів і отримання максимального задоволення від своєї роботи. Ми бажаємо вам продуктивного року і нових цікавих знайомств.

Для щастя потрібно не так вже й багато: благополуччя в родині, фінансова стабільність, заняття улюбленою справою. З останнім мені безмежно пощастило, адже з таким начальником, як ти, робота приносить справжнє задоволення. З таким керівником хочеться гори звернути: підлеглі ставляться до тебе з великою повагою. Бажаю тобі міцного здоров’я і щоб всі плани без зволікання втілювалися в життя.

Нехай Ваше день народження, начальник, закладе на майбутній рік небувалий успіх в роботі, стабільність в ділових звершеннях, комфорт в будинку і безхмарне сонце відпочинку!

Доля-лиходійка підносить в подарунок мужність не всім чоловікам, але вас вона не могла обійти стороною. Так нехай це якість не пропадає ні на мить і допомагає в справах, на роботі і в житті особистої! Бажаю вам феєрверку радості, салюту добра і хлопавок, наповнених удачею! З Днем народження!

Нехай бадьорість духу не дозволяє надовго згадувати про вік, а близькі будуть завжди поруч. Частіше посміхайтеся і ніколи не сумуйте. У будинок бажаємо Вам достатку, а в сім’ю – любові! Сонце нехай засвітить тільки яскраво, адже удача чекає Вас попереду.

Вітаю тебе з днем ​​народження, дорогий і шанований начальник. Бажаю бездоганної репутації, креативної роботи, різнобічних інтересів, представницького стилю, довершеного образу, абсолютного успіху і постійного щастя.

Шановна, (ім’я по батькові керівника)! Сьогодні весь наш великий і дружний колектив вітає вас з днем ​​народження! У цей особливий день ми хочемо побажати вам тільки яскравих емоцій, величезного творчого потенціалу, втілення в життя всіх ідей, здоров’я і сімейного затишку. Ми вас поважаємо і цінуємо! З Днем Народження Вас!

Дорога наша леді – бос, ви не тільки авторитетний керівник, але і цікава, чарівна жінка. Це рідкісне поєднання жіночності і рішучості вам дуже пасують. Бажаємо вам і надалі завжди добиватися поставленої мети, бути успішною, талановитої, але при цьому, завжди залишатися найпривабливішим і елегантним лідером. З Днем Народження Вас.

Нехай цей день стане точкою, яка залишить позаду всі роки наполегливої ​​напруженої праці, безсонних ночей, хвилювань і тривог, коли ви йшли до сьогоднішньої мети. Нехай далі вас чекають лише приємні моменти і легкі перемоги.

У нашій прекрасній молодий начальниці сьогодні свято – день народження. Ми в перший раз відзначаємо разом з вами цей прекрасний день, але сподіваємося що не востаннє. Ми покладаємо на вас великі надії і віримо в довгу та плідну співпрацю. Але все-таки повернемося до дня народження. Отже, найголовніше для вас зараз – це терпіння. Вам доведеться набратися терпіння, щоб вистояти в цій нелегкій справі. Але у вас за плечима великий досвід керівництва. Тому не думайте про те, що щось може піти не так. Пам’ятайте, що думки матеріальні. Ми ще раз від усього серця вітаємо вас і бажаємо ніколи не зупинятися ні перед якими труднощами. Все в цьому житті можна вирішити, просто потрібно перетерпіти. Зі святом, дорогі начальниця!

Наш дорогий і вельмишановний начальник, ми хочемо привітати вас з таким прекрасним святом, як день народження. Хочемо побажати вам творчих подвигів, ділових успіхів і міцного здоров’я. Нехай всі ваші мрії виконуються, а найближчі та найрідніші знаходяться поруч. Спасибі вам за численні поради, за нескінченну підтримку і допомогу. Зі святом вас! Будьте щасливі!

Ви – чоловік хоч куди! З Днем Народження, шановний начальник! Ми вітаємо вас від душі і бажаємо жити життям самого щасливої ​​людини в світі: прокидатися вранці під спів птахів, бачити посмішки на обличчях рідних і близьких, із задоволенням йти на роботу і дякувати долі за кожен прожитий мить! Бажаємо вам бути активним, життєлюбним і чуйним! Ми раді, що нам довелося працювати з вами в одному колективі. Бажаємо вам процвітання у всьому!

Нехай поруч з Вами завжди будуть надійні друзі, а любов і підтримка рідних і близьких додають Вам сили для нових звершень і успіхів у всіх напрямках Вашої

З днем ​​народження, шановний начальник. Від щирого серця бажаю завжди бути бравим керівником, успішним діячем, вірним другом, доброю людиною і сильним чоловіком. Нехай життя дарує Вам чудовий настрій і відмінне здоров’я, безсумнівну удачу і вірну любов.

Ваша багатогранна діяльність, заснована на високому професіоналізмі і порядності, чуйного ставлення до людей, завжди приводила до успішного вирішення всіх завдань, що стоять перед Вами. І тому так закономірно, що, пройшовши багато сходинки кар’єрного зростання, сьогодні Ви – мудра й відповідальна керівник.

Бажаємо щастя безмежного, бажаємо настрою відмінного, бажаємо в особистому житті, наша начальниця мила, лише сталості та любові, бажаємо, щоб всі плани здійснювалися, щоб все завжди вдавалося! Бажаємо, щоб зірки передбачали Вам тільки щасливе майбутнє, стрімке кар’єрне зростання і все найпрекрасніше на світі! З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження бравого чоловіка і чудового начальника. Бажаю діяльності без перешкод і проблем, бравих успіхів і чудових ідей, міцного здоров’я та безсумнівною удачі, гарного життя і вірного кохання.

Начальниці бажаємо всім колективом, щоб вона була щасливою, щоб не сумувала, не нудьгувала, щоб не боялася все почати спочатку, щоб легко по життю йшла, щоб принца вірного знайшла, щоб любов, тепло і ласка перенесли Вас навічно в казку! Бажаємо, щоб підтримка наша Вам допомагала жити на світі цьому! З днем ​​народження Вас! Ваш колектив.

Сьогодні у нас є чудова нагода сказати кілька приємних слів нашої начальниці. При цьому я сподіваюся, це не буде сприйнято нею як лестощі і підлабузництво. Ваші незамінні «кадри» дуже вас цінують і поважають. Прийміть щирі побажання від наших гарячих сердець. Бажаємо Вам, щоб управління нашим непростим колективом вам приносило лише задоволення. Щоб керівництво ніколи не супроводжувалося стресом, а досягнення поставлених цілей не супроводжувалося бюрократичною тяганиною і, що гріха таїти, недисциплінованістю ваших підлеглих. Залишайтеся такою, якою ми вас знаємо, суворої, але справедливої ​​шефиня!

Сьогодні найкращий бос винуватець феєричного свята! Бажаємо Вам незламної творчої жилки, блискучості лідерського характеру, ефективної працездатності та ділової мудрості!