Привітання внучці з днем народження

Дорога онучка, вітаю тебе з чудовим і радісним святом – Днем твого народження! Нехай тобі посміхається кожен день в твоїй долі! Найсильніше моє бажання – щоб ти росла і радувала мене своїми успіхами. Я так пишаюся тобою, моя красуня! Щастя тобі і любові!

У день народження тобі я бажаю багато встигнути, пізнати і знайти, багато друзів нових знайти, не зраджувати їх і не давати себе в образу! Наша внучка, будь чистою і прекрасною, як ангел, допомагай людям, скоріше пізнай себе, добре вчися, ніколи не зупиняйся на півдорозі! Нехай тобі допомагає Бог, нехай в твою честь гримить салют! Твоя бабуся.

З днем ​​народження, дорога онучка. Бажаю тобі солодкої і розкішного життя, великих і грандіозних планів, високих і важливих цілей, безсумнівного і вірного успіху, чарівною і чудовою краси. Нехай всю дорогу тебе супроводжують веселі пісні радості і ніжні мелодії любові.

Онучка, вітаю з днем ​​народження. Нехай життя повне буде яскравих фарб і спогадів, насичених відтінків і емоцій, вдалих справ і днів, веселих жартів і ідей, кумедних випадків і історій, радісних хвилин і щасливих миттєвостей.

Онучка, вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю, щоб в твоєму житті все легко виконувалося. Нехай твоя чарівна посмішка буде вірною супутницею. Нехай серйозні печалі обходять тебе стороною. Величезного щастя і міцного здоров’я.

Онучка, сонечко наше, вітаємо тебе з цим сонячним і радісним днем! У цей день ангел сповістив про появу самої доброї, ласкавої, красивою, розумною дівчинки – нашої внучки. Ми бажаємо тобі залишатися такою ж, частіше висвітлювати наш будинок своєю усмішкою. Будь здоровим, і нехай все найпотаємніші мрії збудуться. Ми тебе любимо!

Як же добре, легко на серці, коли бачиш, як внучка, мила лялечка яку няньчила, якій казала казки, зросла так швидко! І перетворилася в таку яскраву та співучу пташку! Їй не потрібно сидіти в клітці, їй потрібно відкрите небо, і щоб вільно дихалося, а попереду – безмежна даль, в якій знайдеться щастя! В твій День народження я хочу побажати тобі довгих років, міцного здоров’я, попутного вітру – і куди б ти не відправилася, пам’ятай, що твої рідні люблять тебе всім серцем!

Мила онучка, прийми мої привітання з Днем народження! Нехай твоє життя буде чарівної країною, нехай твоя посмішка надихає нас і дарує всім надію, нехай твоя душа ніколи не дізнається смутку і болю, нехай серце твоє завжди б’ється під дзвінкий оркестр щастя.

Онучка, вітаємо тебе з днем ​​народження! Бажаємо радості і щастя, побільше посміхатися, радувати батьків! Бажаємо хороших, вірних друзів поруч, більше яскравих сонячних днів, щоб твої справи завжди були тільки добрими. Нехай виконуються найзаповітніші мрії!

Привітання своїми словами з днем народження внучці

Привітання з днем народження внучці своїми словами

Вітаємо з народженням вашої зірочки, вашого янголятка – онучки! Бажаємо їй світлого життєвого шляху, наповненого безліччю яскравих радісних моментів. Нехай росте здоровою і щасливою на радість всім. А вам, бабуся з дідусем, бажаємо сил, енергії і терпіння, щоб допомагати виховувати і ставити на ноги ваше скарб.

Наша дорогоцінна онучка! Бажаємо тобі всього, що тобі хочеться отримати в цьому житті. Нехай всі мрії здійснюються легко і просто, ніби фея допомагає тобі на твоєму світлому шляху!

Красива і модна, майстриня на всі руки! Рости, онучка, доброї, з невгамовним і жарким серцем, легкої і трепетної душею. нехайтвоя половинка знайде тебе. Зі світлим і чудовим днем ​​народження, квіточку наш!

Вітаю з днем ​​народження ту, без якої світ сумний і нудний. Вітаю з днем ​​народження ту, яку я люблю всім своїм серцем. З днем ​​народження, внучка, будь щаслива і живи в цілковитому вогнищі везіння.

Бажаю тобі, онучка, по життю крокувати, людей поганих за версту дізнаватися, за людей хороших триматися обома руками, завжди просити допомоги в скрутну хвилину і, свято вірю, люди тобі не відмовлять! Моя мила дівчинка, що не опускай рук, навіть, коли не віриш в позитивний результат справи! Люби і цінуй життя, поважай батьків! З Днем народження

Онучка, нехай буде життя схоже на коштовність: любов палає рубіном, щастя виблискує діамантом, серце буде чистим і променистим як гірський кришталь, а руки «золотими». З днем ​​народження, маленька радість наша!

Мій маленький Янголятко, дорога онучка! Добра, весела, чуйна, ніжна, розумна – все найсвітліші риси характеру живуть в тобі! У День народження бажаю тобі ласкавого сонечка в віконце, хай твій шлях буде рівним і сонячним! Ти заслуговуєш всього найкращого в житті, а я завжди буду поруч!

Моя дівчинка – припевочка, моя золота онучка, мій чудовий янголятко! Моя онучка, бажає тобі з любов’ю твоя бабуся, щоб ти ніколи не губилася, якою б безвихідною не здавалося ситуація, щоб вихід з положення знаходився сам собою, а труднощі тікали геть! З днем ​​народження, моя світла дівчинка, зі святом!

кажуть,діти бувають поганими і хорошими, а про онуків неможливо так судити. Вони просто дивовижні! З висоти своїх років ми, дорослі, розуміємо, наскільки важливий цей короткий мить дитинства. Ми намагалися дати все найкраще дітям, а онукам намагаємося в тисячі разів сильніше. Для нас ти, онучка, найголовніша людина в світі! Бажаємо тобі творчого розвитку, успіхів в осягненні нових наук, здоров’я, вірних друзів та справжньої любові до життя!

Нехай, немов квітка на зорі, розпускається гарний настрій, щастя, ніби величезна веселка, розтягне над тобою свій чарівний купол!

Онучка, з днем ​​народження тебе, радість моя. Бажаю море радості і океан щастя в твоєму житті, бажаю сонячної погоди і чудесного світу за твоїм вікном, бажаю внутрішньої гармонії і світлих надій твого серця, бажаю прекрасних можливостей і великих досягнень на твоєму шляху.

Мила внучка, вітаємо тебе З днем ​​народження! Бажаємо яскравих вражень, усмішок, радісних відкриттів, здійснення мрій і чудових друзів! Удача і успіх нехай будуть завжди твоїми супутниками, а також оптимізм і гарний настрій!

З днем ​​народження, улюблена внучка! З кожним роком ти все красивіше і розумніше. Ми тобою дуже пишаємося і віримо, що ти досягнеш всього, до чого так цілеспрямовано прагнеш!

З днем ​​народження, внучка мила, наша славна дівчинка, будь щаслива, нехай ангел вкриє тебе своїми крилами від негараздів, нехай любов твоє серце наповнює, нехай буде вона чиста і взаємна! Адже 16 років – це ще молодість, світла і весела,це вічна весна, це свіжість природи! Будь і ти завжди юної і щасливою!

Рідна наша внучка! Ти так швидко дорослішаєш і змінюєшся, що нам важко встигати за тобою. Але ми намагаємося завжди допомагати тобі і віримо, що ти ніколи від нас не відвернешся і змусиш усіх пишатися своїми досягненнями!

В цей прекрасний день хочу привітати чудову дитину з Днем народження. Бажаю онучці солодкого життя, безтурботного дитинства, яскравих пригод, дивовижних відкриттів, взаємної любові, казкових моментів. Щоб у внучки було просто нескінченне щастя, відмінне здоров’я, і ​​безтурботне життя

Онучка, не важливо скільки тобі сьогодні років, для мене, свого діда, ти назавжди залишишся маленької дівчинкою! І сьогодні я хочу тебе привітати з днем ​​народження і побажати тобі завжди залишатися такою ж завзятою, веселою, не сумує дівчиськом! Я бажаю тобі вірних і надійних друзів, велике і чисте кохання! Бажаю, щоб у твоєму серці завжди жила надія і віра в краще!

Ось і настав день твого народження! В цей сонячний день твій дід, моя онучка, бажає тобі такого ж літнього сонячного настрою, частіше посміхайся цього світу, і тобі обов’язково хтось посміхнеться у відповідь! Бажаю тобі сповна насолоджуватися своїм життям, не порушуючи при цьому правил життя! Нехай прозвучить в твою честь салют!

Сьогодні я вітаю з Днем народження улюблену єдину внучку! Подивися, хороша моя … Попереду нас чекає майбутнє, звичайно ж гарне, а позаду – минуле, зі світлими спогадами, гріють серце … Сьогодні ж ми створюємо і майбутнє, і минуле, а тому я хочу тобі побажати бути майстринею на всі руки, вміти зібрати для свого життя все найкраще в світі, а найдорожче – любов, віру, доброту і надію – бережи в серці і даруй тим, хто тобі доріг!

Нехай сьогодні, в день твого народження, прогримить барвистий салют в твою честь, онучка! Нехай цей день подарує тобі щастя, любов і віру в себе, нехай успіх обсипає тебе, як перший сніг, а вгору по кар’єрних сходах ти злетиш на ліфті, нехай тобою пишається начальство! Нехай буде в твоєму домі спокій і затишок! Твій дідусь.

Дитинко, ти ростеш і дорослішаєш на очах, стає шкода, що час летить так швидко. А з іншого боку, хочеться побачити твою закоханість, день весілля і поява немовляти. Знати, що ти подорослішала і впевнено стоїш на ногах, маєш своє призначення на землі і улюблена справа. Як приємно з любов’ю вимовляти твоє ім’я і саме добре і світле слово – внучка!

Онучка моя, очей моїх відрада! Ти немов небесна ластівка веселим щебетанням наповнила весь будинок! Поспішаю притиснути тебе до свого люблячого серця, моя дівчинка. Вітаю з днем ​​народження! Сподіваюся і молюся, щоб доля була до тебе милостивою: обранець серця – люблячим, домашнє гніздечко – затишним, а ти – найщасливішою на світі!

Внучка, сонечко ти наше! Вітаємо тебе з днем ​​твого народження! Бажає тобі бути завжди такою ж веселою і красивою, як у цей день! Нехай твій життєвий шлях завжди буде легким, і нехай на ньому тобі зустрічаються тільки хороші люди! Рости і будь щаслива на радість нам!

Швидше прийми найщиріші побажання від своєї люблячої бабусі в день твого народження! Моя сміхотлива малятко, моя яскрава іскорка, мій травневий ніжний квіточку! У твій день, онучка, бажаю тобі бути найкращою в світі дівчинкою, вірити в те, що диво обов’язково прийде! А любов тобі сповна подарують мама, тато і бабуся!

З твоїм народженням наше життя знайшла новий сенс і ми від щирого серця бажаємо тобі міцного здоров’я, успіху у всіх своїх починаннях і, звичайно, щоб всі твої мрії завжди ставали реальністю. Ми дуже любимо тебе, онучка!Ти, немов ніжне пір’їнка, м’яко літаєш і намагаєшся всіх здивувати своєю чистотою і м’якістю. Дорога онучка, вітаю з днем ​​народження і бажаю пурхати над хмарами щастя і везіння, а грозові хмари невдач проходили повз.

Золота моя онучка, зірочка моя люба, з днем ​​народження! Розцвітай, ставай прекрасніше і мудрішими. Бажаю самої кращої долі, любові і обожнювання близької людини, успіхів і втілення мрії. Будь легкої і життєрадісною, красивою і нескінченно улюбленої!

Дорога онучка, тобі сьогодні 20, вітаю, рідна, з ювілеєм.Нехай сонячної і яскравою буде твоє життя, хай серце як і раніше вірить у добру казку і чудо. Бажаю тобі безсумнівного щастя на шляху і неймовірною удачі, незламних успіхів і незаперечних перемог.

Ось і настав такий довгоочікуваний момент у Вашому житті. Доля подарувала Вам – внучку! Від щирого серця вітаю з такою важливою подією! Бажаю Вам, зберігаючи терпіння, проявити найкращі якості бабусі і дідусі: піклується як про великий скарб, любити і берегти як цінний діамант, навчити всьому, що ви цінуєте самі, передати весь досвід пройдених помилок, щоб допомогти уникнути своїх! З онукою вас!

Дорога внучка, вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю, щоб в твоїй душі навік поселилася весна. Щоб кожен день ти прокидалася щасливою, Кожен день завершувався твоєї особистої перемогою. Нехай тебе всі люблять і доля дбайливо охороняє.

Онучка, для нас немає тебе миліше, красивіше і прекрасніше! В твій День народження бажаємо завжди бути такою ж юною, щирою, ніжною, радісною і відкритою, як зараз! Ми всіляко будемо допомагатитобі, а натомість розраховуємо на твою ніжну посмішку і добре слово!

Улюбленою внучці, що виросла справжньою королівною, я побажаю в День народження здійснення усіх заповітних мрій, нехай щастя кожен день входить в твій дім! Нехай в твоєму житті все буде найкраще, що тільки може знадобитися людині для щастя – вірні друзі і подруги, коханий чоловік, приємні сюрпризи і удачі, міцне здоров’я та гарний настрій!

У день народження, моя внучка, побажаю тобі даремно не витрачати свій життєвий потенціал – любити і працювати в повну силу, мріяти і завжди добиватися виконання своєї мрії! Будь цілеспрямованої і вірною своїй справі дівчиною, але запам’ятай, що тобі скаже дід, ніколи не йди до мети по головах! Люди понад усе! Хай щастить.

Як же чудово, що у нас з’явився такий прекрасний свято – день народження внучки! Це знаменний день для всієї твоєї родини. Ти той ангел, який допомагає нам не втратити сенс життя, не піддатися старості і хвороб, наша опора і підтримка! Ми з усією любов’ю, бажаємо тобі: життя солодкої як мед, любові красивою як квітучий вишневий сад, і нехай все задумане вийде! З днем ​​народження, внучка!

Улюблена онучка! У цей світлий день я хочу побажати тобі всього найкращого. Нехай в твоєму житті будуть вірні друзі, справжня любов, батьківська турбота і міцне здоров’я. Пам’ятай, що твоя бабуся завжди поруч і готова прийти на допомогу в скрутну хвилину. З Днем народження рідна!

Моя чудова і чудова онучка, з днем ​​народження тебе. Бажаю тобі чарівного щастя і казкового везіння, світлої радості та бадьорості душі, ясних горизонтів життя і блискучих перспектив, неймовірною удачі і великої любові.