Привітання коханому з днем народження

Дорогий мій, єдиний, славний, чудовий, вітаю тебе з Днем твого народження! Я тебе дуже люблю і хочу побажати здоров’я і багато-багато сил, удачі всім твоїм планам і ідеям, виконання всіх твоїх заповітних і навіть божевільним бажанням! Нехай завжди твій настрій буде самим сонячним!

Коханий мій чоловік, мій дорогий і важливий людина, вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай поклик твого серця завжди приводить тебе до перемоги і успіху, нехай в наших відносинах завжди панує гармонія і взаєморозуміння, нехай ніщо не зможе завадити нашому щастю, нехай твоя натура не знає поразок, нехай на Землі не існує страхів для твоєї душі.

Мій улюблений, нехай всі твої бажання збудуться в день народження! Ти – мій найближча людина, той, кому я можу довірити все, і сподіваюся, що це взаємно. Бажаю тобі міцного здоров’я, радості, добра, хороших надійних друзів та успіхів у всьому!

Кохана людина – це та людина, яка завжди буде знаходитися поруч, завжди буде для тебе помічником, і буде розуміти тебе з півслова. Насправді так і є. Адже я говорю так тільки тому, що мій хлопець така людина. Він завжди допомагає мені справлятися з труднощами і переживати нещастя. Сьогодні, коли настав такий незвичайний свято, мені б хотілося привітати тебе від щирого серця і душі. Ти ж знаєш, що мої почуття справжні і вірні. І мені б дійсно хотілося б, щоб наше життя було ода з найщасливіших. А для цього нам обов’язково потрібно буде докласти чимало зусиль. Так що давай гарненько постараємося і зовсім впораємося. І наостанок, коли час залишається не так і багато, я хочу тебе поцілувати. Нехай у нас буде почуття того, що немає нічого неможливого, якщо цього сильно захотіти.

Хіба можливо пронести любов крізь довгі роки, і зовсім не втратити її? Хто знає, але в одному я точно впевнена. Я постараюся пронести наші почуття з тобою крізь все. І зараз, коли я прийшла до тебе, я скажу тобі те, що стане для тебе приємним сюрпризом. Ти зараз посміхаєшся, і мені також хочеться посміхатися. Дивитися на те, як ти щасливо проводиш свої дні, мені насправді подобається. І тому я постараюся завжди тобі допомагати. А сьогодні ти повинен насолодитися товариством всіх гостей. Вони будуть дарувати тобі подарунки і говорити приємні слова. Але, пам’ятай, що ти повинен бути розумний, і приймати для себе тільки те, що насправді буде тобі таким приємним і звичним. І до самого кінця життя пам’ятай про те, що мої почуття до тебе вічні, сподіваюся на те, що у тебе до мене також.

Мій чоловік, ти – король! Ти – моє Сонце, моє щастя! У день народження дарую тобі повний стіл, насолода, віру і щастя. Нехай всі проблеми твої в ніч втечуть, а віра і тепло зірки в небі запалять!

Мій улюблений день! Коли ти поруч, навколо мене фарби життя переливаються перламутровим відтінком золота! Коли ти поруч, на моїй душі розцвітають неймовірної краси весняні квіти! Коли ти поруч, моє серце схвильовано стукає в такт з твоїм! Коли ти поруч, я забуваю про всі проблеми на світлі, на моїй душі настає блаженне умиротворення! Коли ти поруч, мені хочеться танцювати і співати пісні! Коли ти поруч, сонце стає яскравішим і тепліше, трава – запашний і зеленішою, щебет птахів – мелодійний, небо – чистіше, життя наповнюється сенсом! Ти мій всесвіт! Хочу розчинитися в тобі! Хочу текти любов’ю по твоїм венах! Хочу дарувати тобі свою любов! І як я без тебе жила раніше, до нашого знайомства, я не пам’ятаю і не хочу згадувати! Ти зробив мене щасливою! І я бажаю зробити щасливим тебе, мій іменинник! Ти гідний кращого! З Днем народження!

Найдорожчий мій чоловік! Сьогодні у тебе свято – День Народження! Хочу побажати тобі добра і миру, щастя і удачі, влади і слави! Хочу, щоб ти міг пишатися своїми вчинками і радував своїх близьких! Бажаю тобі побудувати будинок, народити сина, посадити дерево. Одним словом, пам’ятаєш, як у Горького: щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки!

За весь той час, що ми з тобою знайомі, були різні, разом пережиті ситуації, від яких хочеться посміхатися, і які тепер залишаться у великому обсязі в нашому спільному банку спогадів. Але були і ті, які можуть викликати смуток, і якщо я була тому причиною, а в більшості своїй це могло бути скоріше через мене – прости мене, будь ласка! Хочеться побажати тобі всього того, що тобі необхідно для гармонії всередині тебе, щоб з тобою завжди були твої люди, близькі і головне ти сам, як би це дивно звучало. Тому, що, крім рідних, важливо щоб ти міг покластися на себе в різних спірних життєвих ситуаціях, які в будь-якому випадку виникають в нашому житті. І я абсолютно впевнена в тому, що ти знайдеш себе і свій внутрішній стрижень. Тому що в тебе він виразно точно є! Все у тебе вийде! Щасти тобі, рідний мій! І якщо що, ти завжди знаєш, у кого можна попросити допомоги. З Днем народження!

Привітання своїми словами з днем народження коханому

Привітання з днем народження коханому своїми словами

Прекрасний світ, коли ти зі мною поруч. Ти найкращий хлопець на всій землі, мені так пощастило з тобою. Я іноді навіть заздрю ​​сама собі. Ти подарував мені щастя. Я вітаю тебе з днем ​​народження, і бажаю тільки добра і тепла. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки хороші люди, хай тобі завжди посміхається удача, нехай птах щастя вибере тільки тебе. Ніколи не сумуй, будь оптимістом. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжують тебе, нехай Господь завжди оберігає тебе.

Побажаю тобі, мій чоловік, сотню років зігрівати нас любов’ю своєю, побажаю, щоб проблем і бід стало менше в житті твоєї. Нехай душа юна твоя любов’ю наповнюється, нехай іскорки блищать в очах, а мрії збуваються.

Своєму коханому хлопцеві я хочу побажати великого щастя в день його народження. Дарую тобі далеку зірку, мій дорогий, як бажаний успіх. Прагни до вершин, мій любий і зустрінеш там своє щастя. Я завжди буду поруч з тобою і буду підтримувати всі твої починання. Я люблю тебе!

Зі мною трапилося найпрекрасніше, що може статися з дівчиною … я закохалася … ти підкорив мене з першого погляду, і я довірливо пішла за тобою … В твій День народження я особливо щаслива, адже так приємно бути з коханою людиною в його найголовніше свято! Щасти тобі, любий мій, нехай у твоїй душі завжди звучить музика щастя, а будь-яке бажання в ту ж мить виповнюється!

Якщо в будинку повно гостей, говорити такі ніжні слова в їх присутності буде ніяково. Візьміть два келихи і вкради свого судженого з товариства на десять хвилин. наодинціці слова будуть звучати чарівно!

Улюблений, в твій день народження у мене теж свято: в той день, коли ти народився, народилася моя любов. Я хочу, щоб мої почуття були для тебе опорою і вірою в наше майбутнє. Чи не змінювався, залишайся незамінним!

Сьогодні свій День народження відзначає людина, яка щоранку дзвонить мені і просить поговорити з ним, тому що йому нудно їхати самому на роботу. Любімочка мій, я хочу привітати тебе і побажати тобі тільки того, що дійсно тобі потрібно. По-перше, багато нових комп’ютерних ігор, нових фільмів і нової музики. По-друге, багато радості і щастя. Хоча цей пункт я краще візьму на себе, тому що ти сам для себе нічого робити не будеш, а мені хочеться завжди бачити тебе щасливим і усміхненим. Любімочка мій, мені важливо, щоб ти ніколи не сумував, бо тобі це вже точно не йде. Обіцяю, що не буду так часто дзвонити тобі і мучити розпитуваннями про те, коли ти приїдеш, тому що в цьому випадку я просто відриваю тебе від роботи. Ще хочу побажати тобі терпіння, тому що зі мною не так вже й просто. Але знай, що мої почуття до тебе є найщирішими.

Я кожен раз з величезним нетерпінням чекаю День твого народження, мій любімочка! Мені хочеться привітати тебе просто від усієї своєї душі і від усього серця. Найголовніше, чого я хочу побажати тобі, – це здоров’я, яке ніколи не буває зайвим. Ти у мене найактивніший і енергійний хлопець, який постійно шукає пригоди, тому здоров’я тобі точно не завадить, та й я буду спокійна. Любимка мій, хочу побажати тобі виключно всього найкращого і позитивного. Ти у мене і сам такий ходячий позитив, тому я просто не можу не сказати, що без тебе моє життя не була б такою цікавою і яскравою. Ти можеш собою пишатися, тому що ти зміг перетворити життя звичайної дівчини в справжню казку. Так що ми з тобою зараз прямо як принц і принцеса. Повір, що сьогоднішнє свято ти точно запам’ятаєш надовго, тому що це буде особливий день для тебе.

Що можна побажати справжньому чоловікові на день народження? Звичайно ж, добрих і вірних друзів, успіхів у роботі, мужності і хоробрості, сили. Але до всього цього побажаю ще й мудрості, адже без неї ніяка сила значення не має. Бажаю, щоб ти мудро вирішував всі складні ситуації і ніколи не сумував. Цей день особливий, адже я можу привітати свого коханого чоловіка. Залишайся міцним духом, щасливим і коханим. Не журися про минуле, воно вже позаду. Попереду перед тобою відкриваються двері до нових досягнень. Ти повинен бути тільки сильним і сміливим, щоб завжди йти вперед. Улюблений, це свято наш загальний. Тому бажаю також нам успіхів і міцного кохання, щоб жити як даний ціле в гармонії і взаєморозуміння. Дуже рада, що ми разом і завжди можемо один одного підтримати

Нехай поруч будуть тільки Віра і Надія. А Любов у нас вже є.

Ти найкращий чоловік, моя любов до тебе все міцніше з кожним днем. Ти робиш наші дні міцніше і тепліше. Тобі можна повністю довіряти, ти завжди міцний духом сміливий і сильний і просто гідна людина, з яким я рада бути разом. Вітаю бажаю всього самого справжнього, у тебе все вийде.

З Днем Народження хлопця, якого я дуже сильно люблю, навіть більше – обожнюю! Чиї очі блищать сяйвом зірок! Хлопець, який працює старанніше всіх, і який завжди готовий стояти як світло в темряві, навіть якщо він один! Хлопець, у якого з’являються зморшки на носі, коли посміхається! Коли він сміється, коли він збентежений, людина з великої літери, чий список талантів ніколи не закінчується, і постійно ділиться ними з усім світом! Який, так скромно говорить про себе! З Днем Народження чоловічка з характером ангела! Я підтримую тебе в усьому, і ти повинен відчувати це навіть на відстані, тому, що наші з тобою душі єдині! Наші з тобою серця з’єднані невидимою ниткою! Золотий мій чоловік, як же я щаслива, познайомитися з тобою, як же я рада, що ти оцінив мої почуття! Але ж ти і не міг по-іншому, адже ти – створений для мене! Люблю тебе, мій дорогоцінний!

Коханий мій, прийми мої привітання з Днем народження! Я дуже рада, що ми з тобою разом. Мені подобається дивитися з тобою фільми, ходити по магазинах або навіть просто вечеряти. Я ціную кожну хвилину, проведену поруч з тобою! Щастя тобі, любові і добра!

Мій любий, рідний, улюблений і єдиний, з днем ​​народження! Нехай проблеми та негаразди обходять тебе стороною, а удача й успіх ходять завжди з тобою поруч. Я завжди буду любити тебе, буду твоєю підтримкою і опорою. Бажаю тобі здоров’я і щастя. Цілую тебе ніжно!

Мій улюблений, рідна людина! Я хочу сказати величезне спасибі цього дня, цього світу і, звичайно, твоїм батькам за те, що вони подарували мені тебе. Я не хочу красивих і гучних слів, я просто хочу тобі сказати: спасибі, що ти є. Ти для мене – вище щастя.

З тобою ми знайомі вже багато років, і ти приніс в моє життя багато радості і світла. Спасибі тобі величезне мій чоловік, що мені з тобою тепло, від твоїх поцілунків добре. Нехай в цей твій день мрії збудуться ти знайдеш безмірне щастя.

Дорогий мій, від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження. Сьогодні я неодмінно скажу «спасибі» твоїм мамі і татові за те, що вони дали світу тебе: доброго, ніжного, ласкавого, найкращогона всьому білому світі! Я дуже хочу, щоб кожну хвилину ти відчував себе щасливим, щоб виконувалися всі плани і мрії. Прошу, залишайся завжди таким як зараз – моїм найулюбленішим чоловіком на світі!

Наш сьогоднішній іменинник займає особливе місце в моєму житті і відіграє найважливішу роль. Саме він навчив мене приймати це життя з усіма її достоїнствами і недоліками, саме він навчив мене цінувати і радіти кожному моменту. Я люблю тебе, мій найкращий чоловік! Я вже не можу уявити своє життя без тебе, без твоїх постійних ідей і планів. Мені дуже цікаво з тобою, причому кожен раз ти вигадуєш щось нове для мене. Коханий мій, я вітаю тебе зі святом, нехай цей день запам’ятається тобі як один з найкращих днів у твоєму житті. Сподіваюся, що мені вдасться створити тут незвичайну атмосферу. Просто насолоджуйся цим днем, тому що в звичайний час їхньої роботи в тебе немає навіть можливості відпочити, а сьогодні тільки твій день, а значить, що ти маєш повне право на відпочинок. Я люблю тебе, найкращий хлопець у світі!

Улюблений мій! В твій День народження мені хочеться, перш за все, нагадати про твої достоїнства, яких у тебе, звичайно, дуже багато, і я назву лише малу частину … Ти добрий і уважний … прощаєш мені жіночі слабкості і не смієшся, що я боюся мишей. Ти турботливий і терплячий, ми не сваримося через дрібниці, і ти завжди готовий взяти на свої сильні чоловічі плечі левову частку всіх клопоту. Ти любиш мене, і для мене найбільше щастя – відповідати взаємністю! Я вітаю тебе зі святом, бажаю бути завжди і у всьому першим і найкращим, щиро сміятися і не сумувати – і життя буде прекрасним!

Я так довго шукала своє щастя, гналася за ним і знову помилялася. А воно тихо увійшло в моє життя, і тільки потім я зрозуміла – ось воно. І навіть веселка здалася мені чорно-білої в порівнянні з моїм щастям. Це щастя подарував мені ти. І ім’я йому – любов. З днем ​​народження, мій найкращий і найулюбленіший у світі чоловік!

Сьогодні особливо особливий день! Все тому, що сьогодні День Народження у найкращого молодого людини в світі, дивно талановиту людину, найдобрішого, прекрасного як всередині, так і зовні, безмежно доброго і сонячного! Нехай всі твої мрії і бажання збудуться в одну мить, бажаю нам з тобою море любові, радості, тепла і щастя! Нехай фортуна завжди буде на твоєму боці! Сил тобі, Вселенського добра, натхнення і позитиву! Осяває серця людей своєю приголомшливою посмішкою, вона у тебе неземна! Нехай дорога завжди буде легка і швидка, а бажаючих побачити твої приголомшливі успіхи нелічену безліч! Завжди знай, що ми – одне ціле, і я завжди буду з тобою поруч! Я завжди тримаю за тебе кулачки, і завжди вірю в тебе! У тебе все вийде, ніколи навіть не смій сумніватися в цьому! Улюблений, я вітаю тебе з Днем Народження, цілу і обіймаю.