Привітання з народженням сина

Народження дитини – це найбільше чудо, яке може статися в людському житті. Подумати тільки, ще рік тому ви тільки мріяли стати батьками, а сьогодні ви не можете уявити, як ви жили без вашого дорогоцінного карапуза! Бажаємо вам мудрості, сил і терпіння, а вашому малюкові здоров’я, поменше сліз і побільше посмішок!

Немає більшого щастя на землі, ніж народження синочка! Народження маленької копії мами і тата! У цей радісний день я вітаю вас з цим щасливою подією! Нехай синочок росте здоровим!

У вашому будинку народилося щастя. Бажаю вам виростити благородного, чесного, хороброго і серцевого людини. Нехай його життєвий шлях завжди висвітлює Всевишній, нехай в його серце ніколи не живе туга. Довгих років життя йому, великого достатку і єдиною взаємної любові на все життя.

Вітаю щасливу матусю з народженням чудового синочка. Бажаю твоєму хлопчику всього самого доброго, радісного, світлого, красивого і веселого в його житті. Нехай син росте міцним і сильним богатирем, нехай з кожним днем ​​хлопчисько радує маму своєю любов’ю, міцними обіймами, ніжними поцілунками і впевненими кроками до успіху. Привітання з народженням сина

З новонародженим дивом вас! Нехай хлопчисько росте здоровим, сильним! Нехай йому завжди і в усьому щастить, хай він завжди дарує вам гарний настрій! І нехай навколо нього завжди будуть тільки найчудовіші люди!

З новонародженим вас! Народження сина – це мрія, яку ви зуміли втілити в життя! Будьте щасливі, даруєте тепло і турботу своєму малюкові, щоб він ріс розумненьким і здоровеньким! Цінуйте кожну мить, ростіть синочка в любові і взаєморозуміння і нехай радість перших тижнів і місяців буде найбільше запам’яталась!

Вітаю з народженням синочка! Бажаю вашій міцній і дружній родині щастя, море благ, здоров’я! Нехай ваш маленький янголятко буде завжди щасливий, буде оточений любов’ю і турботою!

Дорогі молоді мама і тато! Сердечно вітаю вас з радісною подією – народженням сина! Ми хочемо побажати йому в першийрік життя – гарного апетиту, відмінного травлення, міцного сну, безболісного прорізування зубок. На наступні п’ять років бажаємо йому активності, допитливості, слухняності. Ще на десять років вперед – вірних друзів, легкого навчання, цікавих захоплень. І завжди, на всю його довгу-предовго життя, бажаємо йому здоров’я і любові, міцної сім’ї та гідної роботи. Нехай завжди, скільки б років йому не було, він був радістю і гордістю для матері і батька, щоб був успішний і щасливий!

Нехай ваш синок буде вам надією і опорою, нехай він виправдає всі ваші сподівання і стане гідним продовжувачем вашого роду і ваших справ! Малюкові – здоров’я, а вам, батькам – сил, терпіння і розуміння!

Сьогодні ви щасливі як ніколи. Доля вам підносить гідний подарунок. Батьки, вітаємо з народженням сина, нехай світ, в якому він буде рости, переповнений добротою, чесністю і щастям. Вивчайте його справедливості і чуйності і показуйте розуміння на своєму особистому прикладі. Нехай вас терпіння і здоров’я не підведе дочекатися його слів подяки за подаровану вами життя. Навчіть сина з позитивом думати, сміливо рішення приймати і робити відважні вчинки. Вкладіть всю душу в нього, щоб потім змогли їм пишатися. А поки нехай радує він вас міцним сном в блакитний колиски, хорошим апетитом і сміхом бешкетним. Нехай більше буде радісних моментів в його житті, і ви самі відбивайте своє захоплення на ньому. Не соромлячись почуттів і емоцій, живіть в повному розумінні. Нехай він буде любимо і потім до вас ця любов подвійно повернеться.

Привітання своїми словами з народженням сина

Привітання з народженням сина своїми словами

Від щирого серця вітаю з спадкоємцем, з народженням чудового сина. Бажаю, щоб хлопчик ріс відважним і сміливим, щоб з кожним днем ​​він набирався впевненості і сил. Бажаю вам родинного затишку і добра, бажаю, щоб син завжди був гордістю родини і опорою батьків.

Бажаю молодим батькам сил і натхнення, мудрості і терпіння! Нехай ваше нове життя стане схожою на чарівну веселку і забарвиться в яскраві і барвисті кольори! Любові вам, щастя, посмішок, сміху, приємних хвилювань, непередаване відчуттів і незабутніх спогадів!

Вітаємо з поповненням у вашому сімействі! Нехай ваш дитинка росте здоровим і щасливим. Завжди радує своїх близьких теплою і щирою посмішкою. Бажаємо, щоб ангел-хранитель оберігав всю вашу міцну сім’ю.

Вітаю з довгоочікуваним і неймовірно бажаною подією – з народженням синочка! Бажаємо спокійних ночей, прекрасного самопочуття дитини і мами, терпіння і проникливості батькові. Будьте щасливі, живіть в любові і гармонії. Нехай ангел охоронець оберігає ваше дитя!

Вітаю з народженням синочка! Нехай малюк росте здоровеньким, на радість батькам, стане вашою гордістю і опорою. Бажаю тільки позитивних моментів в новому етапі вашого життя, терпіння, миру і щастя в вашу сім’ю.

Милі батьки! Вітаємо вас з малюком, який недавно з’явився у вашій родині і осяяв ваше життя довгоочікуваної радістю і щастям. Бажаємо вам виховати самого розумного, доброго, чудового чоловічка, який стане гордістю своєї матері і батька. Нехай ваше спільне життя стане більш приємною і дивовижною, адже попереду вас чекає стільки веселих і радісних моментів!

Поздоровляю з народженням сина! Бажаю, щоб вистачало сил, здоров’я і засобів ростити богатиря. Нехай в новому статусі батьків у вас зросте запас терпіння і міцність нервової системи. Насолоджуйтесь щастям бути татом і мамою і разом з синочком відкривайте заново цей світ, радіючи кожному дню!

Вітаю з поповненням в сім’ї! У цей щасливий і радісний день хочу побажати вашому хлопчику богатирського здоров’я, міцного розуму. Нехай по життю йде нога в ногу з удачею, везінням, терпінням. І нехай Ваша дитина завжди Вас тільки радує.

Ти стала мамою – як це прекрасно! Вітаю тебе з народженням дитини, з кращим і радісним днем ​​в твоєму житті! Нехай в житті у малюка все складеться, хвороби, нещастя і невдачі будуть йому не знайомі, а щастя, успіх і любов стануть його вірними супутниками на протязі всього життя!

Нарешті подія, якого ми всі так чекали – відбулося, і на світ з’явилося маленьке диво – ваш чарівний хлопчина! Нехай ваш маленький ангел росте здоровим, міцним, допитливим і щасливим! Вам бажаю терпіння, багато любові, нових емоцій і відкриттів, які ви будете здійснювати разом з малюком!

Народження дитини – це найбільше чудо і щастя, яке може статися в житті! Бажаємо вам мудрості, сил і терпіння, а хлопчику – здоров’я, поменше сліз і побільше посмішок!

З народженням богатиря вас! Нехай росте міцненькою, розумним і слухняним хлопчиком. Нехай стане справжнім чоловіком і опорою для батьків. Щасливого дитячого сміху вашого будинку і терпіння у вихованні маленького дива!

У вашій родині поповнення – синочок народився! Це – велике щастя! Життя ваші тепер сповнені справжнього змісту, а серця – невимовною радістю! Нехай тільки добро стукає у ваші двері і ніякі проблеми не порушують благодаті домівки. Бажаємо малюкові активно осягати життя, розвиватися, ставати справжнім чоловіком – до пари татові і на радість мамі. Нехай він відрізняється міцним здоров’ям, працьовитістю і чесністю. Будьте щасливі завжди і тільки разом!

Є така думка, що з народженням нової людини на небі з’являється нова маленька зірка. Чоловічок росте, підкорює вершини, робить успіхи, перші кроки, вчиться говорити. Кожен новий крок вперед змушує зірку світить яскравіше, тим самим висвітлюючи шлях іншим і запалюючи нові зірочки. Нехай зірочка вашого малюка через роки стане яскравим світилом, яке зможе висвітлити всіх оточуючих, і чий світло можна буде затьмарити. Хотілося побажати вам, щоб вам первісток став гідною і успішною особистістю. Нехай здоров’я ніколи його не підводить, а поруч з ним будуть тільки вірні друзі. Зі свого ж боку, ви повинні настільки оточити його любов’ю, щоб жодна невдача не змогла підібратися. Прийміть ще раз наші щирі вітання у зв’язку з появою нової зірочці в вашій родині. Вітаємо вас з народженням синочка, рідні наші!

Народження дитини – важлива подія в родині. З’явився новий чоловік на землі, спадкоємець, рідна кров, доля якого в руках батьків і близьких. І яким він стане в майбутньому, багато в чому залежить від батьків, їхнього розуму, знань, відповідальності перед дитиною. Побажаємо, щоб він успадкував прекрасні якості свого батька і своєї матері. За щастя батьків!

Дорогі батьки новонародженого! Ось ви і дочекалися народження свого спадкоємця. Тепер вся ваша любов дістанеться саме йому. Нехай ваше чадо буде сильним подібно ведмедю, здоровим немов морж, мудрим, як дельфін, таким же спритним, як мавпи, красивим, як павич. Загалом, сподіваємося, що від вас двох йому дісталися тільки найкращі гени. Запасіться терпінням, якщо хочете отримати радісні результати виховання. Тепер цей маленький клубочок – невід’ємна частина вашого спільного життя. Нехай ваш малюк росте на радість вам. Ще, звичайно, занадто рано, але побажання йому любові не буде зайвим. Якщо дитина буде отримувати достатньо любові з самого дитинства, то і подальша його життя буде складатися щасливо. Пам’ятайте про це завжди, навіть в хвилини, коли малюк буде плакати або не слухати вас. Станьте для нього найкращими батьками, а у відповідь він дасть вам набагато більше.

Щасливі матуся і татусь! Вітаємо вас з народженням сина! Вас було двоє і ось сьогодні на світ з’явився ваш синочок, якого всі ми з нетерпінням чекали! І безмірно раді цій звістці, радісніше якого навряд чи можна щось придумати! Вітаємо і бажаємо щастя і здоров’я вам і малюкові, спокійних ночей, без газіков, без нічних «гулянь», побільше смачного молочка, щоб синок ріс здорованем! Нехай посміхається світу і сміливо крокує по життєвій стежці!

Сьогодні навіть сонце світить як то особливо яскраво. І ви точно знаєте чому. Адже сьогодні, ви стали повноцінною сім’єю з маленьким грудочкою щастя, якого ви так чекали і якою сьогодні, увірвався у ваше життя! Адже немає більшого щастя на землі, ніж народження синочка! Народження маленької копії мами і тата! У цей радісний день, я вітаю вас батьки з цим щастям, яке вам послав Господь! Нехай ваш синочок росте великим і здоровеньким. Як на дріжджах.

Не можнані з чим порівняти відчуття, коли твій син робить перший крок, вимовляє перше слово, розповідає про перше кохання або приносить додому першу двійку. Вам, батькам, належить випробувати ці почуття, і я бажаю вам, щоб ваш хлопчик ріс щасливим і допитливим, щоб його успіхи вас радували і надихали, а ви щоб завжди залишалися для нього прикладом і зразком прекрасного людини. Зі святом вас!

Щасливих батьків хочу привітати з народженням синочка! Бажаю вам дорогі батьки, щоб ваше чадо було здоровим, щасливим, успішним, щоб він приніс в ваш будинок безліч чарівних хвилин, приємних моментів і незабутніх спогадів.

Нехай ваш милий янголятко буде найщасливішим дитиною на світі, адже ви подаруєте йому найголовніше – свої любов, ласку і турботу! Нехай у вашого синочка буде все, про що він мріє! Бажаю вашій родині тільки добра, здоров’я і миру!

Ми всі так довго чекали на цю подію! Здається, навіть сонце на секунду завмерло, коли на світ з’явилося ваше маленьке щастя. Нехай цей солодкий ангел росте міцним і здоровим, щасливим і допитливим! А ви, батьки, просто будьте терплячі. Незважаючи на безсонні ночі, цей хлопчина даруватиме вам мільйони посмішок, тонни радості і кілограми любові.

Поява спадкоємця в сім’ї – найкраща нагорода для батьків. Бажаємо, щоб він ріс гарним і веселим, талановитим і цілеспрямованим! Бажаємо, щоб всі божественні сили зберігали і берегли здоров’я і життя вашого малюка. Нехай його життєвий шлях буде світлим і відкритим, друзі – щирими і вірними, доля – прихильною!

Вітаю з народженням улюбленого синочка, до цього богатирем і спадкоємцем. Бажаю, щоб хлопчисько ріс сміливим і допитливим хлопчиком, щоб у нього був чудовий і щасливе дитинство, веселе і цікаве отроцтво. Бажаю синові міцного здоров’я і впевнених кроків по життю, бажаю вашій родині доброго блага і щоденної обов’язкової радості.

Поздоровляю з народженням сина. Бажаю вашому хлопчику рости відважним, сміливим, розумним, красивим, веселим і добрим капітаном, який з кожним днем ​​буде здійснювати нові відкриття і справжні подвиги. Миру і щастя вашій родині, здоров’я і міцних сил вашому малюкові.

Сьогодні для вас, дорогі батьки, самий незвичайний день. Адже на світ з’явився ваш первісток – вас спадкоємець, ваш син. Ми знаємо, як раді ви його появи, як довго ви мріяли про нього. Так нехай же ваш малюк виправдає ваші очікування, нехай він виросте достойною людиною. Ми бажаємо майбутньому чоловікові богатирського здоров’я та лицарської звитяги. Щоб він був вдячний своїм батькам і завжди ставив їх на перше місце у своєму житті.

Мамина радість, татова гордість, зайчик, сонечко … – так ви тепер зможете називати свого дорогоцінного карапузика, який в цей час порадував всіх своїм появою на світ. Ваша мрія лежить в колисці і це справжнісіньке диво. Сил, терпіння і мудрості, вам, мама і тато, нехай ваш малюк міцнішає, росте здоровим і кожним своїм досягненням радує вас і всіх-всіх-всіх! Удачі, батьки!

Честь і хвала вашої підросла сім’ї! Нехай малюк росте великим-превеликим і найголовніше, здоровеньким!

Вітаємо вас з народженням – сина. Нехай він виросте сильним і захищає свою маму. Нехай він завжди радує батьків і ніколи не приносить їм прикрощів! Бажаємо, щоб ваша дитина була здорова, щаслива і благополучна. І нехай навіть через багато років вас приймають за його старшу сестру! Нехай посміхається вам і вашій родині удача, і нехай Його Величність Випадок буде до вас прихильний!

Вітаю вас з самим чудовим і довгоочікуваною подією вашого життя, з народженням сина! Бажаю йому рости здоровим в світі людиною, всім на на радість! Нехай його чекає в житті все найкраще і світле! Нехай він росте щасливим і радує першої посмішкою, першими словами і першими кроками!