Привітання сестрі з днем народження

Дорога сестро! Хоч ми з тобою вже не ті пустотливі юні дівчата і сивина вже торкнулася наше волосся, ти для мене назавжди залишишся все тієї ж сестричкою, а в пам’яті назавжди залишиться тільки найкраще і світле, що завжди нас пов’язувало. З Днем народження!

Добре, що в житті є близькі родичі, люди, які оточують нас турботою і дарують душевне тепло. Для мене така людина ти, моя дорогоцінна сестра! І в твій день народження я бажаю тобі пізнати справжнє жіноче щастя, радість материнства і щасливе заміжжя. Живи так, як вважаєш за потрібне, не чекаючи чийогось схвалення або осуду. Будь щаслива!

Нехай весь світ засяє усмішкою! Нехай кожен день надихає тебе на нові звершення і нові відкриття! Бажаю тобі багато радості, благополуччя, вірних друзів та величезних успіхів. Будь улюблена і щаслива!

Дорога сестричка, мила сестричка, вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай все тобою захоплюються, нехай посміхається тобі удача, нехай кожен день стає справжнім святом, нехай душа буде сповнена яскравих ідей і радості, нехай серце б’ються в ритмі щастя і любові.

Вітаю тебе дорога сестричка, в цей чудовий день. Ти для мене завжди будеш саме коханої, красивою, і милою. Бажаю тобі, щоб у твоєму житті було тільки саме чудове. Саме хороше і прекрасне. Щоб всі твої бажання виконувалися – навіть самі казкові. З Днем народження тебе!

Улюблена сестра! Бажаю тобі посмішки на обличчі, бути щасливою в будь-яку погоду. Щоб з’являлися моменти в твоєму житті, які дарували тисячі можливостей. Щоб радість супроводжувала тебе завжди і скрізь, не було приводів для смутку. Нехай кожен прожитий день прикрашає тебе красою, мудрістю, жіночністю ще більше, ніж ти маєш. З Днем народження!

Дорога і улюблена сестричка, вітаю тебе з Днем народження! Бажаю ніколи не втрачати улюблених і дорогих людей; з кожним роком щоб дружба міцніла і не старіла; свята в твоєму житті ставали яскравішими і тільки поповнювалися друзями!

Чудовий день сьогодні! І не тільки тому, що на вулиці тепло і сонячно! Моя улюблена сестричка сьогодні святкує свій День Народження! Вітаю! Ура! Бажаю тобі особистого щастя, професійного зростання, гарного настрою, відмінних ідей, побудови планів, задумів і натхнення! Будь завжди на крок попереду себе вчорашньої, радій життю і будь собою! Залишайся таким же вражаючим людиною,талановитої, працьовитої, цілеспрямованою, наполегливою, відповідальною, життєрадісною, позитивної і сонячної! Іди вперед незважаючи ні на що, й потіш нас новими досягненнями! Здоров’я тобі, удачі у всьому, фінансів побільше і щоб любов ніколи не покидала твій будинок, а теплий і добрий світ завжди горів в твоєму вікні! Дякую за тепло, яке ти даруєш нам своєю посмішкою! Бажаю більше феєричних подій в твоєму житті! Бажаю Віри, Надії, Любові!

Ти – моя улюблена сестричка, моя солодка шоколадка, мій ясний промінчик, моя радість і щастя моє, бажаю тобі бути щасливою і дуже – дуже красивою, як в небі повний Місяць! Бажаю, щоб життя твоя була сповнена тільки безтурботним казкою, ласкою нашої дорогої мамусю, смиренням і делікатністю оточуючих! Мила моя сестричка, бажаю тобі в 14 років хороших подруг, а друга одного і на все життя! Твоя старша сестра.

Сестричка улюблена, ти – моя радість і підтримка, наше дитинство і сьогоднішній день. Хочу побажати, щоб і в майбутньому збереглася наша зв’язок, а ти завжди була щаслива, і ще яскравіше сяяли твої очі, а твоя чарівна посмішка радувала нас часто і довго.

Сестричка, прийми мої привітання з Днем народження! Нехай в шафі твоєму заведеться Хотабич з бородою по коліна, виконуючий всі твої бажання, а під вікнами співає серенади принц на білому Audi. Квітни і пахни, насолоджуйся життям, моя красуня!

Рідна моя сестричка, з днем ​​народження тебе! Прийми найщиріші і теплі вітання! Нехай всі твої мрії збуваються. Залишайся такою ж милою, чарівною, доброю і лагідною. Ти для мене не просто сестра, ти – моя подруга, приклад для наслідування і найрідніша людина.

Сестричка! Рідна частинка моєї душі! Дозволь обійняти тебе з усією любов’ю і ласкою, що накопичилися в мені за все року! З Днем Народження, люба моя сестра! Я так сумую за тобою, я так хвилююся за тебе, я так тебе люблю! Іноді нам не вистачає часу на більш тісне спілкування, але я сподіваюся, що в майбутньому все буде інакше! Бажаю нам з тобою бачитися частіше, дарувати один одному родинні почуття і зустрічатися без причини і без запрошення! Я дуже дорожу тобою, в думках, я постійно поруч з тобою, ти мені снишся, і я ніколи не забуваю про те, що Бог нагородив мене такою чудовою сестрою, як ти! У твоїй взаємності я не сумніваюся і знаю, що наша любов переживе всіх! Наша любов переможе всі перепони на шляху до щастя! Буду любити тебе вічно, і бажати тобі тільки самого найкращого! Бережи себе, моя улюблена сестра! Будь щаслива на всі сто відсотків!

З Днем народження сестричко! Бажаю тобі завжди бути саме такою: доброї, чуйної і красивою. Нехай світло удачі невпинно осяває твою стежку, а все погане йде також скоро, як раптова гроза. Ніколи не впадай у відчай і будь на висоті. Пам’ятай, ти – найкраща!

Сеструнь, в твій день народження хочу від душі побажати бути принцесою, тільки замість горошини, щоб був діамант, залишатися завжди красунею, тільки замість чудовиська нехай буде прекрасний чоловік, проявляти себе працьовитою і веселою попелюшкою, тільки ніколи не втрачати кришталевих туфельок і не прогавіть своє час.

З іменинами, сестричка! Бажаю тобі в день народження підкорити всі моря і відстані. Бути найніжнішою, чуйною, красивою, доброю, розумною. Бажаю тобі безлічі приголомшливих ідей, радості, тепла, впевненості в собі. Не бійся нічого і будь сміливою. Здійснюй всі свої ідеї і нехай мрії збуваються. ©

Улюблена сестра, я бажаю тобі поменше випускати кігтики, побільше сміятися і посміхатися, бути карколомної і незабутньою в будь-якій компанії, здійснити свої плани і насолоджуватися цим життям!

Моя рідна, моя найулюбленіша сестричка, я хочу сьогодні тобі від щирого серця побажати всього-всього, що тобі необхідно в житті для повного щастя і гармонії на душі. Я бажаю тобі мільйони посмішок і розуміння, доброти і тепла оточуючих тебе сердець. Великих тобі успіхів і успіхів і безліч приємних дрібниць і радощів. Я бажаю тобі відмінного здоров’я, сили духу, енергії та натхнення.Нехай твій будинок процвітає і стає повною чашею. Нехай в ньому завжди будуть близькі і рідні тобі люди, нехай живе в ньому тепло і затишок. Мені дуже пощастило з такою сестричкою, як ти, мила! Ти така хороша людина, ти благородна, розуміюча, світла, добра, чуйна, віддана, чесна. А головне – у тебе величезна душа, яка здатна зробити щасливими тих, хто перебуває з тобою поруч. Я хочу побажати тобі чарівної і дуже красивого життя. З Днем народження!

Сестричка, з Днем народження! Я бажаю, щоб в твоє життя увійшла фея і виконала всі твої маленькі жіночі примхи! Крокуй по життю сміливо з широкою посмішкою і високо піднятою головою! Нехай місячної ночі або ясним днем ​​до тебе примчиться прекрасний принц! Я бажаю тобі стати успішною леді, люблячою дружиною і турботливою мамою!

З Днем Народження, люба моя сестра, тебе вітаю. Від щирого серця тобі я бажаю щастя, добра і любові! Нехай життя несе тобі радість і щастя, нехай вони не пройдуть без сліду. Нехай вічним гостем в будинку твоєму будуть любов і радість, спокій і щастя, мир і теплота.

Рідну сестричку поспішаємо привітати зі святом. Хочемо побажати літати як птах, світити як сонце на небосхилі, цвісти як весняний букет пролісків. Нехай здійсняться всі потаємні мрії і бажання, оточують віддані друзі, всього-всього найкращого тобі.

Привітання своїми словами з днем народження сестрі

Привітання з днем народження сестрі  своїми словами

Бажаю наймилішою і улюбленої старшій сестрі в день іменин: нехай день народження залишиться в душі яскравим, гарним подією цього року. Нехай воно буде таким же пишним і чарівним, як феєрверк, вражаючим, як виверження вулкана. Нехай буде самим незабутнім і незвичайним.

Ти – модниця, очаровашка, розумна і улюблена моя, сестра! Вітаю тебе з твоїм Днем Народження, бажаю більше відпочивати, веселитися і радіти життю. Нехай доля береже тебе і нашу сім’ю від бід і неприємностей. Знайди своє місце в житті, цінуй рідних і друзів, не рубай з плеча і вмій забувати все погане, відкриваючись новим почуттях і знайомствам. Нехай в твоїх очах танцюють вогники, а на душі буде завжди спокійно і радісно. Бажаю щастя!

Одна народна мудрість нам говорить про те, що родичів ніхто не може собі вибрати. Але навіть якщо б мені дали такий шанс, я все одно вибрала б тебе, моя сестричка. Твоя доброта і щирість не знають кордонів, твої вчинки гідні наслідування, а за твою щиру любов можна перевернути гори. Так нехай твій черговий день народження стане світлим святом для всіх близьких тобі людей. Нехай життя підносить тобі лише приємні сюрпризи і ніколи не засмучує.

З днем ​​народження, сестричка! Дякую долі, що подарувала мені щастя мати таку старшу сестру. Нехай твої доброта, турбота, мудрі поради і участь будуть винагороджені небом, а його дарами стануть здоров’я, щастя і щира любов.

З днем ​​появи на світ, моя люба сестра! Бажаю тобі радості, посмішок, щоб ти не сумувала, щоб не було в твоєму житті приводу для смутку. Нехай все буде добре. Бажаю тобі тепла, розуміння, сонечка. Нехай твоє серце зігрівається любов’ю близьких і рідних людей, бажаю тобі всього найкращого.

Тільки тобі я сьогодні адресую всі ці рядки, тільки для тебе сьогодні пишу ці слова. Адже ти сестра моя старша, значиш для мене дуже багато. Я подарую тобі сьогодні, справжнісінький шматочок щастя. Нехай Господь допомагає тобі по життю, і не кидає у важкі моменти. І я не кину тебе. Готова я сестра з тобою розділити всі гіркі моменти. З Днем народження тебе.

Моя рідна половинка, сестричка рідна моя, вітаю з днем ​​народження! Прийми від мене найщиріші вітання! Бажаю жіночого щастя, вірних щирих друзів по життю, знайти себе в улюбленій справі і розкритися, щоб твоя робота і захоплення приносили тобі величезне задоволення! Бажаю любити і бути коханою, дарувати оточуючим посмішку і весь той позитив, який тебе наповнює.

Моя дорога сестричка! В цей день я поспішаю привітати тебе з днем ​​народження перш всіх інших! Ти багато значиш для мене, і я хочу, щоб твоє життя складалася як точний пазл, який складається з щастя, благополуччя, любові і здоров’я! Будь завжди красивою і чарівною жінкою, кружляй голови чоловікам і не відмовляй собі в задоволеннях !!!

Сестра, ми з тобою з самого дитинства були дружними, близькими і такими рідними. Мені дуже важливо, щоб ти завжди була поруч. Я тобою шалено дорожу, і дуже сумую, коли ми довго буваємо в розлуці. Я завжди буду поруч з тобою, завжди буду любити тебе, завжди підтримаю, вислухаю, зрозумію і допоможу. Сьогодні в нашій родині такий чудовий і важливе свято – День Твого Народження. Я вітаю тебе, моя дорогоцінна сестричка і бажаю тобі вселенського щастя. Нехай ніколи не торкнуться тебе всякі гидоти, біди, нещастя, образи, розчарування. Я хочу, щоб ти тільки раділа життю, завжди отримувала те, що бажаєш. Щоб тебе все любили, поважали і обожнювали. Щоб у тебе завжди були фінансові можливості задовольнити будь-яке твоє бажання. Я хочу, щоб всі твої мрії збулися. А головне, щоб ти завжди любила і була любима у відповідь!

Сестричка, в цей день, день твого народження, хочу побажати тобі того, чого бажаю собі. А значить тільки найкращого. Блакитного неба, сонця, подорожей, повні кишені грошенят, домашнього затишку, родинного щастя і тисячі прекрасних і радісних моментів.

Кожен твій свято – особливий для нас, тому що саме в цей день ми можемо провести кілька зайвих годин разом з тобою. Сеструля моя, ми так рідко бачимося з тобою, так що це свято просто незамінний для нас. Я дуже хочу побажати тобі гарного настрою, а також всього того, про що ти сама мрієш. Хоча ти ставишся до тієї категорії людей, у яких все бажання виконуються із завидною швидкістю. Я хочу побажати тобі всього того, що здатне підняти тобі настрій. Роднуля моя, я пам’ятаю кожен наш день, проведений разом, і мені так хочеться, щоб таких днів було якомога більше. Але нам так рідко вдається бути разом, так що кожен день – на вагу золота. Я вітаю тебе і хочу, щоб ти ніколи не переживала і не сумувала, моя улюблена сестричка. З твоїм днем! Нехай все буде саме так, як ти уявляєш собі в найнеймовірніших мріях.

Рідна моя, найулюбленіша сестра! З любов’ю, від щирого серця вітаю тебе з Днем Народження! Нехай в твоїй душі завжди світить Сонце, і цілий рік буде літо! Нехай любов і радість ніколи не залишають тебе і живуть в твоєму серці вічно. Окремо хочеться побажати тобі завжди залишатися такою ж веселою, добродушною, відкритої і чуйною! Нехай в твоєму домі завжди буде затишок і багато діточок, а поруч – коханий чоловік.

Сестричка моя дорога і єдина, як же хочеться підібрати лише найтепліші і найщиріші слова, щоб привітання неодмінно засяяло щирістю, щоб було відчуття, що воно неодмінно здійсниться. Як можна це зробити? Як передати тобі те, що привітання для тебе – це прагнення проявити найщиріші і позитивні почуття до рідного чоловічкові? Бажаю тобі справжнього успіху в житті і можливості відкрити численні яскраві грані, повірити в те, що все неодмінно буде розвиватися так, як задумано? Бажаю я тобі щастя і успіху, можливості досягти всіх поставлених завдань, проявити свій внутрішній потенціал тільки на 100%. Мила, ти можеш бути щасливою, якщо просто повіриш в те, що Господь обов’язково буде піклуватися, зможе гарантувати захист і успіх. Улюблена сестра, ти мені дуже сильно потрібна, дорога і важлива. Пам’ятай про це, будь ласка, завжди!