Привітання директору з днем народження

Шановний бос! Весь наш колектив єдине і дружно вітає тебе з цим прекрасним днем, і бажаємо всього лише найвищого! Високих досягнень,високих почуттів, високого кар’єрного польоту! Привабливий, скромний, майстер своєї справи, наш улюблений начальник – будь щасливий! Ти завжди зо безліч підтримки будь-якій людині в колективі, якщо у нього проблеми, ніколи не відступишся, поки все не вирішиться! Ми просто поважаємо тебе за твою силу духу і бойової, але в той же час, м’який і добрий характер! Бажаємо відмінно відзначити новий рік життя, зустріти його з розпростертими обіймами і насолоджуватися кожною його миттю! Бажаємо не прогинатися перед труднощами, вірити в себе і впевнено досягати своїх цілей! Побільше позитиву, оптимізму, спритності, кмітливості і сміливих рішень на в професійному житті! Начальник, з твоїм днем!

У день народження я хочу побажати своїй начальниці дуже багато, але перед цим скажу, що вас любить і цінує весь колектив. Ви не просто розумний, мудрий, компетентний і успішний керівник, ви ще й прекрасна жінка і мати. Вам завжди вдається шикарно виглядати. Завжди і надалі залишайтеся такою.

Приголомшливу жінку, чудового начальника – вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо величезних можливостей і завжди розширюються перспектив. Будьте щаслива, як на робочому місці, так і в особистому житті. Любові, здоров’я та фінансової стабільності!

Сьогодні день народження відзначає найкращий начальник в світі. Ви неймовірна людина з прекрасною душею і добрим серце, хоча люди, які з вами не знайомі, навряд чи подумають про це. З незнайомими людьми ви ведете себе дуже стримано і холодно. Справляєте враження дуже серйозного і суворого людини. Насправді, ви – справжній професіонал, який прекрасно справляється зі своїми обов’язками. Ми вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо вам щастя, здоров’я, успіхів у всьому і удачі. Нехай вас оточують самі близькі й дорогі люди, а удача ніколи не покидає ваш будинок. Ми обіцяємо зробити все можливе і неможливе, щоб допомогти вам повернути нашу компанію до життя. На даний момент це головна мета. Але ми не сумніваємося в нашій перемозі.

З днем ​​народження, шановна начальниця і просто чудова жінка. Від щирого серця бажаю Вам впевнено крокувати по стежці діяльності і збирати на шляху великі плоди своєї роботи, бажаю тільки успішних починань і вдалих ідей, бажаю щирої поваги і розуміння підлеглих, вірного кохання і турботи близьких.

Шановний керівник, прийміть наші привітання з Днем народження! Хочемо від імені всього колективу висловити Вам вдячність за мудрість і грамотне керівництво, подякувати за тактовність і розуміння, побажати Вам довгих років життя, процвітання і успіху у всіх сферах буття.

У нашого улюбленого начальника сьогодні важливий день – день народження. В цей прекрасний день ми хочемо побажати вам творчих успіхів, удачі в роботі, гарного настрою і підкорення всіх вершин. Ви виконали багато роботи, перш ніж вийшли на такий високий рівень, але ви навряд чи на цьому зупиніться, тому що ви дуже цілеспрямована людина. Ми впевнені, що попереду вас чекаємо маса перемог і успішнакар’єра. Ми бажаємо вас досягти всіх цілей, навіть самих, здавалося б, недостігающему. Але для вас немає нічого неможливо. Зі святом, дорогий начальник. Нехай удача завжди переслідує вас і не дає спокою, а всі неприємності тримаються якнайдалі від вас і вашої родини. Прагніть більшого, і ви точно досягнете результату.

З днем ​​народження Вас вітаємо! Нехай кожен день підносить лише приємні сюрпризи і відкриття. Любіть прекрасні події як сонячне світло і тепло. Удачі Вам по службі і поваги колег. Нехай у Вашому житті буде море позитивних вражень, емоцій.

У начальника нашого відділу сьогодні день народження. Хочеться висловити слова подяки, за Ваше ставлення до людей, за доброту і розуміння. Бажаємо Вам в першу чергу, міцного здоров’я, особистого щастя і великих успіхів на роботі. Нехай на Вашому шляху зустрічаються надійні друзі, нехай удача ніколи не покидає Вас. Нехай робота Вам приносить тільки натхнення і насолоду. Більше посміхайтеся, більше радійте, нехай тільки хороші новини приємно дивують Вас. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка серед високих стійких берегів.

Дорогий начальник, в це день хочемо привітати вас з днем ​​народження. Від імені всіх підлеглих хочу сказати вам, що начальник – це як учитель. Вам необхідно не тільки проконтролювати роботу, а й налагодити її, навчити всьому необхідному. Ви дуже розумний, мудрий, успішна людина, і до того ж турботливий і ввічливий наставник.

Шановна … (ім’я, по батькові), ми хочемо привітати вас з наступаючим днем ​​народження. Всі співробітники нашої організації приєднуються до привітань. Ми бажаємо вам досягти небувалихуспіхів, завоювати всіх клієнтів і стати главою могутньої корпорації. Бажаємо процвітання вашої компанії, яка за відносно короткий час встигла завоювати довіру багатьох клієнтів. Ми впевнені, що це тільки початок, тому що під вашим керівництвом будь-яка компанія буде мати успіх. Ми бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров’я, безмежного щастя і благополуччя. Будьте впевнені – ваші співробітники в будь-який момент готові допомогти вам або підказати. Ми вас дуже любимо і цінуємо. Зі святом, дорогі начальниця!

Сьогодні святковий день у нашого начальника – День Народження! Від імені всього колективу і співробітників нашого підприємства ми вам бажаємо професійного успіху та особистісного зростання! Насолоджуйтеся кожним моментом, який підносить вам доля! Передати всі почуття неможливо, але спасибі вам! Спасибі за все! За кожен рада, за кожне слово, посмішку, сміх, за те, що завжди з нами, за те, що не забуваєте нас, підтримуєте, допомагаєте і ведете за собою! Ми теж, завжди, завжди будемо пам’ятати про вас, обіцяємо! Ще ми хотіли б сказати спасибі за все ті роки, щови настільки відкрито, дарували нам себе! Ваші слова підтримки допомогли багатьом встати на ноги, продовжити боротися, надихнули на нові звершення! Гідна людина, справжній, чистий, відвертий, кращий! Начальник, з Днем Народження! Добра вам і вашим рідним людям!

Здоров’я Вам, Вашій родині, оптимістичній енергії на багато-багато років вперед, щоб все, за що Ви взялися, приносило Вам тільки позитивні емоції і віру в майбутнє.

Привітання своїми словами з днем народження директору

Привітання з днем народження директору своїми словами

Сьогодні День народження у прекрасної жінки – у нашій улюблений начальниці і беззмінного керівника всіх наших проектів. За весь період нашого з вами співпраці я зрозуміла, що хочу дуже багато чому у вас навчитися, а ви з радістю йдете на контакт. Як би ви не були зайняті, ви все одно приділіть мені або іншим співробітникам час і відповісте на питання, що цікавить або допоможете розібратися в незрозумілій ситуації. Це справжнє задоволення працювати під керівництвом такого професіонала, як ви, такого чуйного і надійну людину. Спасибі вам за все, ми вас дуже любимо і цінуємо! Зі святом!

Шеф, навіть багатобарвна веселка написала слова привітань для Вас в небі! А ми приготували свої побажання – максимуму доходів і мінімуму податків, побільше премій і поменше турбот! Зі святом!

Кілька років тому, Бог вирішив зробити один день особливим і йому це вдалося! Народилася чудова дівчинка! Вона втілення ідеальної жінки, тендітна, але стійка, красива, але розумна, вона змінює межі звичного мислення! Дорога, від щирого серця вітаємо з Днем Народження! Ми щасливі, що Ви є в нашому житті! Нехай дні будуть насичені новими, хорошими подіями, яскравими враженнями та чарами, які зроблять Вас по-справжньому щасливою!

Сьогодні наш бос – іменинник! Вітаємо його з початком нового етапу життя і бажаємо, щоб можливості і перспективи вашої посади керівника стрімкого зростання! Вибухових проектів, вражаючих локацій, відповідальних співробітників, задоволених замовників і якісних результатів! Бажаємо вам завжди бути для нас прикладом незгасного оптимізму! Міцного здоров’я, фінансового благополуччя та чудових колег! Бажаємо вам довгий термін залишатися біля керма нашого виробництва! Під вашим керівництвом легко домогтися успіху, ви вже не раз нам це довели! Поодинці нам буде дуже важко, просто неможливо вирішувати важливі завдання, тільки разом, як то кажуть, усім миром ми зробимо життя сьогодні і завтра краще! Спасибі, що ваше серце щиро відгукується на будь-яке прохання колективу, враховується нашу думку і за те, що ви так щедрі на винагороди!

Шановний керівник! Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар’єрного, здоров’я, щастя, всіляких гараздів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

Чудовою, оптимістичною, життєрадісною начальниці і просто чарівної і прекрасної жінки бажаю в день народження стати справжньою феєю, щоб ви завжди могли виконати будь-які свої бажання! Зі святом вас! Нехай він пройде урочисто і весело, нехай буде казково прекрасним і незабутнім!

Наш дорогий начальник, з Днем народження! Ви – справжній капітан корабля своєї долі. Бравий – в сім’ї, впевнений – в бізнесі, шановний – в колективі. Нехай струмки успіхів і удач наповнюють річки щастя, ці річки несуть свої води в море благополуччя, а ваш корабель ніколи не покидає його меж.

Нашого чудового начальника вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо досягнень, унікальних можливостей, грошового процвітання, здорового та активного життя. Нехай з кожним днем ​​вона стає кращою! Успіхів, вірних друзів, миру в душі і сім’ї!

Скільки років, скільки зим пролетіло, День народжень чимало пройшло. Для тебе основним була справа – Чесна праця усім негараздам ​​на зло. І за все, що тобою вже зроблено, Колектив вдячний тобі. Ми бажаємо всього найкращого У твоїй жіночої щасливу долю!

Нехай ніколи в душі не буде зими і моторошного спеки, лише тепло і доброта. Нехай кожен день в році наповниться розумінням і щастям. У це свято не з’явиться і тіні смутку на вашому прекрасному обличчі. Я бажаю вам довголіття, процвітання, самовдосконалення, здоров’я і успіхів у творчих починаннях. З Днем народження!

Зірки падають на щастя, веселка з’являється на радість, а наш Керівник, допомагає нам стати краще і професійніше. Вітаємо! Бажаємо Вам, з кожним прожитим роком, тільки молодіти і міцніти духом.

Життя – це слалом, де доводиться лавірувати між різними обставинами і стикаються інтересами, особливо таким діловим людям, як Ви. Побажаємо Вам надійних партнерів, вічних спонсорів, вигідною кон’юнктури і вдалого слалому!

Начальниця-красуня, розумниця, кудесница, нехай в день народження Ваш аура стане світлішим і добрішим, робота відкриє нові перспективи та ідеї, життя подарує великі можливості і гарний настрій, а серце заспіває пісню любові і мрії.

Дорога Ірина Миколаївна, сьогодні ваш День народження. Наш колектив щиро дякує вам за те, що ви знайшли час відзначити з нами цей чудовийсвято. Бажаємо вам, перш за все, позитивних змін в бізнесі, душевного комфорту і терпіння на вашій відповідальній посаді. Ви вже багато зробили для нашої фірми і для нас, своїх підлеглих. Ми вам дуже вдячні за ваші зусилля з організації роботи і росту доходів нашої фірми. Добробут фірми – це наше благополуччя. Адже ми під вашим керівництвом робимо одну велику спільну справу і отримуємо за це винагороду. Бажаємо вам бути першою не тільки в нашому колективі, але і в країні, а може навіть за її межами. У всякому разі, в рамках нашої сфери діяльності. Нехай всі ваші самі амбітні плани легко здійснюються. Ми вам допоможемо. З Днем народження!

Наш вельмишановний начальник, наш дорогий (ім’я, по батькові), ми від щирого серця хочемо привітати вас з днем ​​народження і побажати всього самого-самого найкращого. Ми довго думали, як же вас найкраще привітати і в підсумку просто вирішили бути щирими. Ми хочемо попросити у вас пробачення, якщо колись були грубі з вами або нечемні. Змилуйтеся над безвідповідальність, нетактовність, халтуру і інші витівки, які недозволені працівникам такої великої і відомої організації. Ми обіцяємо прислухатися до ваших настанов і порад. І в кінці хочемо побажати вам міцного здоров’я і довгих років життя. У вас ще стільки всього попереду – дай Бог здоров’я. З днем ​​народження вас, улюблений начальник. Будьте щасливі.

Чудовий керівник і прекрасна жінка, з днем ​​народження вас, начальниця! Нехай доля запалить над вами щасливу зірку і вона ніколи не покидає вас. Нехай у всіх справах вас супроводжує успіх. Нехай все, до чого б ви не доторкнулися, перетворювалося в прибуток. Нехай ви ніколи не втомлюєтеся від роботи!

Вітаючи іменинника, хочеться сердечно побажати залишатися настільки уважним до підлеглих, таким же діяльним в роботі, і супер успішним в задуманому!

Вельмишановний іменинник! Про вас хочеться говорити добрими і простими словами. Ми всі вас дуже любимо. Живіть довго, щасливо і спокійно. Запрошуйте нас частіше в гості і заворожує своїм внутрішнім багатством!

Ви наша підтримка, опора, наш промінчик, який направляє нас по всіх усюдах! Бог щедро обдарував вас розумом, красою, природного добротою! Ви – справжній скарб! Завжди залишайтеся таким же світлим людиною, і нехай всі ваші найнеймовірніші бажання і мрії почнуть здійснюватися прямо сьогодні, тут і зараз! Не піддавайтеся зневірі і своєю усмішкою заряджайте всіх навколо! Адже ми дивимося на вас і беремо з вас приклад! Завжди прагніть до нових вершин, не зупиняйтеся на досягнутому! І нехай доля вам підносить приємні сюрпризи прямо на блюді! Міцного вам здоров’я і захоплюючого щастя! І нехай тепло і любов всього нашого колективу зігріває вас завжди і скрізь! Хотілося б сказати величезне спасибі за те, що ви живете і працюєте впритул з колективом! Дякую за ті щасливі моменти, що даруєте нам кожен день!