Привітання подрузі з днем народження

Моя улюблена подружка, з великою радістю вітаю тебе з днем ​​народження, хочу, щоб ти була безмежно щаслива, незвичайно красива, завжди радісна і весела. Нехай твоє життя буде сповнене теплотою і світлом!

Подружка, вітаю тебе з днем ​​народження! Хочу від щирого серця тобі побажати любити і бути коханою. Нескінченної тобі романтики, незабутніх вражень, вишуканих нарядів, приємних здивувань, розкішних сюрпризів, дорогих подарунків, веселощів і розваг.

Одного разу я побачила тебе … Давно, в дитинстві. І з тих пір бачу завжди. Погляд на всіх людей що я бачу у мене різний. І тільки для тебе мій погляд найяскравіший, і теплий. Я дивлюся назад, тому в своє життя і єдину стабільність крім сім’ї, я бачу там тебе постійно. Тільки ти не змінилася, не стала іншою. Тільки ти та сама подруга з «тих» ще часів. Тільки ти дала мені поняття дружба, дала і не забрала. Я дякую тобі за ті правильні поради, ти ж не давала мені не одного неправильного ради. І якби я ще частіше слухала себе, то була б щасливішою. Але важливо не це, а те що ти та сама подруга. Одна на мільйон. З Днем народження.

Бути подругою – це справжній дар, який слід берегти і цінувати протягом усього життя. Ти – унікальна людина, яка може розділити зі мною всі печалі і радості, що не дорікаючи і не засуджуючи. Від щирого серця бажаю тобі жіночого щастя і взаємної любові, величезного везіння, і здійснення найнеймовірніших задумів і бажань. Будь щаслива, люба подруга!

З днем ​​народження, подруженько. Бажаю тобі запам’ятовуються подорожей по найяскравішим і чудесним точкам карти світу, бажаю море задоволень і океан любові, бажаю у всьому домагатися досконалості, бажаю завжди залишатися бездоганною, чудовою і неповторною.

Моя мила подруга, прийми мої привітання з Днем народження! В цей день, хочеться побажати тобі море квітів, посмішок і любові. Нехай завжди і всюди твій життєвий шлях переслідує удача! А кожен день буде наповнений щастям і любов’ю, в душі і в серці! З Днем народження!

Моя хороша! Бажаю тобі запаморочливого щастя, багато яскравих вражень, щоб в твоєму серці панували любов і чудова весна. Нехай квіти оберемками несуться частіше без приводу. Залишайся таким же добрим і яскравим чоловічком завжди. Вдячна тобі за постійну підтримку.

У нашому сірому сумній життя є одне прекрасне містечко, яке я називаю «маленький рай». Тут я можу розповісти тобі про свої невдачі і поділитися своїми успіхами, тут легко і просто. Це місце – твій дім, дорога подруга. І раз на рік з’являється чудовий привід прийти в твій будинок знову, щоб привітати тебе з днем ​​народження, сказати як багато ти для мене значиш, побажати багато хорошого і зробити що-небудь приємне. Величезне спасибі тобі за те, що ти є у мене! Будь завжди такою ж милою і доброю і нехай оточуючі ніколи не зловживають твоєї добротою.

Подруга моя вірна, хочу побажати тобі жіночого щастя, чоловіка, який умів цінувати тебе, балувати і любити нескінченно, здорових батьків, готових підтримати будь-яке твоє ділоі, якщо потрібно, запропонувати допомогу.

І ось ти стала на рік старше мудрішими і тільки гарніше. Сподіваюся, що з кожним роком наша дружба буде тільки міцнішати, бажаю найголовнішого – здоров’я, матеріального і духовного достатку, а решта все само прийде!

Привітання своїми словами з днем народження подрузі

Привітання з днем народження подрузі своїми словами

Дорога подруга, вітаю тебе з днем ​​народження, бажаю веселих посиденьок з друзями, цікавих знайомств з новими людьми, яскравих вражень, жіночого щастя, і нехай кожен день починається з посмішки. Достатку, краси і здоров’я!

Кажуть, жіноча дружба міцна, як сталь. Так і у нас з тобою, подруга, дружба вже перевірена роками. Ми довіряємо у всьому одному, ділимося секретами, а коли потрібно, допомагаємо радою і справою. Сьогодні у тебе день народження. Прийми найщиріші вітання. Нехай цей день буде найсвітлішим і чудесним, нехай сьогодні збудеться твоя найзаповітніша мрія. Я бажаю тобі міцного здоров’я, безмежного щастя, чистої совісті і світлої любові. Нехай ангели завжди зберігають твій спокій. Нехай хороші новини радують тебе, а несподівані зустрічі приємно дивують.

Вітаю тебе, дорога, з твоїм днем ​​народження! Дякую долі за таку подругу, як ти. Бажаю тобі завжди сяяти яскравою зіркою, випромінюючи променисту посмішку. Також бажаю міцного здоров’я, успіхів у всіх твоїх справах і починаннях. Побільше яскравих фарб в твоєму житті. І звичайно ж жіночого щастя.

Дорога подруга! Сьогодні твій день народження, і я в черговий раз хочу нагадати, що ти дивовижна людина. Дбайлива, красива, мудра, господарська – так-так, це все про тебе. Я поспішаю побажати тобі всього самого найкращого, адже ти, як ніхто інший, заслуговуєш щастя в житті.

Сьогодні моя улюблена подружка стала ще на один рік старше. Все старієш і старієш, моя роднуля. Ну ладно, ти так сильно не переживай, тому що через кілька тижнів я теж постарію на цілий рік. У цей особливий день я хочу побажати тобі лише того, що тобі потрібно. Думаю, що для початку потрібно побажати тобі круту машину, тому що ти дуже класно водиш, але сама сидиш без машини. Треба якось вирішувати цю проблему, так що сподіваюся, що всесвіт почує мене. Крім того, хочу побажати тобі багато приємних емоцій, які назавжди залишаться в твоїй пам’яті. Ще хочу побажати тобі кругосвітню подорож, тому що знаю, як давно ти мрієш про те, щоб побачити запропонований весь світ. Але тільки не забудь мені відправляти різні листівочки. А потім буду чекати від тебе красивих подарочков. Бажаю тобі крутого і позитивного свята.

З днем ​​народження тебе, дорога! В цей день я хочу побажати тобі мудрості у вчинках, перемоги над усіма негараздами, щоб по дорозі твоєму житті завжди горіло зелене світло і всі двері були відкриті. Нехай в душі твоєї буде свято і життя наповниться чудесами!

Сьогодні у моєї найкращої подруги прекрасне свято – день народження. У цей чудовий день хочу побажати тобі великої радості, безмірного щастя і справжньої удачі. Нехай твоя краса і талант захоплюють всіх. Будь завжди в гарному настрої, нехай виконуються скоріше все твої надії і мрії. Нехай з кожним днем ​​все яскравіше розквітає твоя доля, а зозуля накує тобі довге -довге життя. Нехай земля дає тобі силу, вода – здоров’я, а на добро нехай благословляє Господь.

Своїй подрузі в день її народження, роблю все самого чудового і світлого. Спасибі, що даєш можливість привітати від чистого серця тебе. Адже вік це така делікатна штука, що можна і не догодити. Нехай більше щастя проллється в твою прекрасну життя. Щоб ти жила завжди цікавим сюжетом, не встигаючи думати про сумне і не знаходила час для печалей і туги. Нехай здоров’я ніколи не підводить, любов завжди надихало до нових висот і натхнення не зраджувало в відповідальний момент. Живи в вірності і теплою турботі. Нехай добро завжди входить в твої двері, а найгірше обходило повз, забуваючи твою адресу. Бажаючи, щоб завжди фінансова стабільність була з можливістю рости тільки вгору, а печалі спадали нанівець. Нехай у домі завжди панує мир і затишок, повага близьких та підтримка разом з хорошим настроєм.

Подруга! Сьогодні твій День Народження і ми вирішили зібратися всі разом для того, щоб привітати тебе. Ми бажаємо тобі дорогих покупок, але незапорошеною роботи, чуйних чоловіків з серйозними намірами і безконфліктних сусідів. Нехай під дверима твоєї квартири кожен день лежить новий букет троянд від чергового шанувальника. Уміло підкреслюй свою красу і не наступай на чоловіків, які полонені нею лягають до твоїх ніг!

Ми з тобою знайомі не перший день, все нас називають, подруги не розлий вода. Сьогодні у тебе чудове свято. Мила подружка, дозволь від щирого серця привітати тебе з днем ​​народження. Нехай сьогоднішнє свято подарує тобі море вражень, приємних зустрічей і всього самого найкращого. Нехай твоє життя буде чистою, як джерельна вода, нехай кожен день приносить тільки приємні новини. Нехай удача летить до тебе, як метелик на світло. Всіх благ тобі, подруга, радості і всього самого найкращого.

Дорога подруга! У твій день народження бажаю тобі душевної гармонії, сміливості у виконанні всього задуманого, нехай кожен твій день буде наповнений легкістю і цікавими подіями. В кожному дні бажаю знаходити привід для посмішки і сміху!

Дуже багато хто говорить, що жіночої дружби не існує, але це не про нас. Ми з тобою знайомі вже дуже багато років, і наша дружба з кожним днем ​​стає все міцніше і міцніше! Дякую тобі, люба моя подружка, що ти у мене є, що ти стільки років зі мною і ні разу не зрадила! З Днем народження, люба!

Така ти загадкова і романтична, зовсім не важливо, скільки сьогодні тобі виповнилося років. Головне, що сьогодні яскраве свято і святковий настрій єу всіх. Будемо до упаду веселитися, на зло нашим років і часу на зло. Нехай найгірше не трапиться, а найкраще ще прийде. Нехай не поспішаючи, здійснюються всі твої мрії, адже життя ще дуже довга. Тому їж кожен день, не квап, і нехай ще будуть сюрпризи, які зможуть здивувати тебе. Бажаю життя, переповнену тільки щастям і добром. І з кожним прожитим роком не втрачала колишній смак і оптимізм. Живи, не шкодуючи ні про що, нехай попереду ще багато чекає пригод і пам’ятних моментів. А головне, не розгуби з роками друзів, адже вже багато пережито і буде що нам всім згадати на старості років. З кожним роком хорошою, як жінка і щастя щоб наповнювало тебе.

З днем ​​народження, моя дорога подруга. Бажаю тобі впевненого темпу і щасливого ритму життєвої пісні, бажаю яскравих зірок удачі і теплих променів сонячного добра, бажаю неприборканого ніким характеру, пишноти твоєї натури, вічно чаруючого погляду і надзвичайної краси.

Деякі люди приходять в наше життя і так само швидко з неї зникають, а ось хтось залишається надовго. Багато років тому ми познайомилися і залишилися в життя один одного, я щаслива, називатитебе своєю подругою, бути вхожий в твій будинок і сьогодні сидіти за цим прекрасним столом. Свій келих я хочу підняти в першу чергу за хорошого і доброго людини, за дочку, яка виросла справжньою гордістю для батьків. Хочу підняти келих за чудову господиню, тому що святкові столи в твоєму домі завжди надзвичайно красиві і хлібосольні, я знаю, як любить тебе чоловік і діти, так нехай гармонія всередині цього будинку заповнить всі щілинки і буде надійно захищати вас від злих очей, пліток і недоброзичливців. Будь щасливою, подруга моя, ось я зустрічайся з хворобами і ні смутку, що так швидко проходить весна, адже скоро почнеться нова, також буде і в твоєму житті, нехай твоя краса з кожним роком тільки розквітає.

Мені в житті дуже пощастило, що ти моя подружка. Ти добра, чуйна, вірна, ти просто справжня подруга. Сьогодні у тебе день народження, від щирого серця вітаю тебе з такою чудовою подією року. Нехай твоє свято принесе тобі удачу і відмінний настрій, нехай кожен день буде найкращим. Нехай все в твоєму житті слажівается відмінно. Гарною, взаємної любові тобі, завжди сонячного неба, величезного щастя і мирних перемог. Бери від життя все найкраще, воно тобі належить по праву.

Подруга, бажаю тобі гарного настрою! Для цього потрібно не так вже й багато – яскраві модні сукні, пара десятків туфель з останньої колекції, пухнасті норкові шубки, кілька стильних сумочок … Загалом, бажаю тобі якомога швидше увійти в стан гарного настрою і не виходити з нього ні за яких обставин ! Так що з завтрашнього дня ми з тобою починаємо втілювати в життя моє скромне побажання!

День народження – найсвітліше, найпрекрасніший, самий дитяче свято. Ми, дійсно, відчуваємо себе дітьми, тому що з того далекого часу збереглося тепло і радість душі. Мила подруга, прийми найщиріші побажання і привітання в твій особистий свято. Нехай тільки удача і везіння супроводжують тебе на життєвому шляху. Будь завжди впевненою в собі, просто будь господинею своєї долі. Нехай надія, віра і любов ніколине покидають тебе, нехай щаслива зірка освітлює твій життєвий шлях.

Ти сьогодні винуватиця торжества, моя дорога подруга. Вітаю тебе від щирого серця, і бажаю величезного щастя. День народження – дитяче свято, ми всі в цей день трохи відчуваємо себе дітьми, тому, що віримо в чудо. Я вітаю тебе, дорога подруга з особистим святом. Удачі тобі в усьому, красиве кохання, безхмарного мирного неба над головою. Нехай сонечко подарує тобі промінчик тепла. Нехай чиста вода додасть тобі бадьорості. Нехай ріг достатку буде символом твого будинку.

Дорога моя! У цей день бажаю тобі невичерпного щастя, постійного відчуття окриленість, багато добра. Завжди йди сміливо до своїх мрій, нехай всі твої наміри втілюються в життя і радують тебе. Дуже ціную нашу дружбу і пишаюся тобою.

Здоров’я тобі, успіхів, величезного особистого щастя – і нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки хороші люди!

Моя мила подруга, нехай щастя завжди живе в твоїй чистою і добрій душі! Ти прекрасна, немов квіточку, тому я бажаю тобі з кожним днем ​​розквітати все яскравіше! Нехай твої заповітні бажання здійсняться в цей чарівний день, день твого народження! Бажаю, як можна частіше, посміхатися, отримувати позитивні емоції і просто насолоджуватися кожною хвилиною!

З цією дівчинкою ми разом виросли, разом пішли в школу, а потім вступили до університету. Ми не були поруч постійно, тому що і школи, і університети у нас були різні, але ми знали, що ми є одне в одного, тому ніколи не навіть і не думали про те, що хтось із нас може зрадити. Ми цілком довіряли один одному, дуже часто говорили по телефону, ділилися секретами, планами на життя. У нас не було часу на те, щоб бачитися, але це не завадило нам зберегти такі дружні стосунки. А наші Дні народження ми завжди любили, тому що саме на цих святах ми завжди і зустрічалися. Я вітаю тебе, моя роднуля! Ти дуже важливий для мене чоловічок, якому я хочу побажати міцного здоров’я і удачі в житті. Ти здатна на те, щоб сама всього добитися. Ми в тебе навіть не сумніваємося, моя рідна. Просто живи і насолоджуйся життям, моя дорога.