Привітання мамі з днем народження

Мамочка, мила моя! Я так люблю тебе, дорога! Вітаю тебе з днем ​​народження! Будь завжди такою чарівною. Нехай ніщо не затьмарює твоє життя; нехай завжди тобі щастить. Нехай все, що тебе оточує, радує тебе, як радуешь собою нас ти!

Мама, у тебе сьогодні день народження. І я від щирого серця бажаю тобі здоров’я, удачі, підкорення нових вершин і тільки позитивних змін в житті! Нехай на твоєму шляху зустрічаються чудові люди, які будуть любити тебе такою, яка ти є!

Дорога матуся, в цей день я хочу побажати, щоб твоє життя лилася як пісня лебедина і була світла і чиста. Живи щасливо, не відаючи турбот і занепокоєння. І нехай тобі вслід завжди заздрісники шепочуть, яка вона красива і молода.

Вітаю тебе з цим новоприбулим днем ​​народження, дорога і безмірно улюблена мама! Нехай твоя найширша душа завжди буде осяяна вічним світлом і невичерпним теплом, очі сяють тільки від радості і сміху. Нехай твої руки будуть так само ніжні, а здоров’я залишається при тобі довгі роки.

Зі святом, чарівна дамочка! У цей чудовий день, який дарує тобі новий виток молодості і нового життя, бажаємо тобі бути найчарівнішою жіночною, ніжною, красивою і життєрадісною! Нехай сьогоднішнє торжество буде переповнене букетами квітів і компліментами від шанувальників! нехайдоля твоя буде наповнена душевним добром, людським теплом, щасливими моментами і неймовірними зустрічами! Нехай твоє кожен новий ранок приносить тобі тільки посмішку, задоволення і щастя! Бажаємо тобі знайти себе, насолоджуватися кожним прожитим моментом, кожною секундою часу, легко отримувати від життя все що бажаєш – і навіть трошки більше! І нехай найголовнішими подарунками в цей день для тебе стануть любов близьких, молодість душі і величезний запас життєвої енергії! Молодості, краси, довголіття, процвітання, розвитку і відмінного настрою!

Дорогоцінна, улюблена, незамінна наша матуся! Прийми наші вітання з днем ​​народження! Прости нас, якщо ми тебе хоч раз засмутили або вкололи словом. Незважаючи ні на що, знай, що ми тебе завжди любимо і цінуємо. Ти найкраща людина в нашому житті, найрозумніша і найкрасивіша. Ти нас завжди підтримаєш, допоможеш, навіть коли все відвернуться, і щиро радієш будь-яким нашим успіхам. Ти наш найкращий друг! У тебе найсмачніший суп і неповторні котлетки. Спасибі тобі за все, чому ти нас навчила! Ми тобі побажаємо натхнення, адже так, як тобі, більше нікому не підкоряться будь-які вершини! Звичайно ж, ніколи не хворіти, не засмучуватися через дрібниці і частіше посміхатися. Ми дуже любимо твою посмішку! Мамочка, ми тебе любимо! З Днем народження тебе!

Вітаю саму чудову жінку на світі, яка подарувала мені життя, навчила мене правильно жити. Я бажаю тобі рідна, щоб хвороби і біди обходили тебе стороною. Нехай в житті буде тільки радість, нехай в пам’яті спливають тільки щасливі моменти, нехай в майбутньому чекає тільки удача. Для мене ти завжди будеш еталоном жінки, я тебе шалено люблю. З Днем народження матусю!

Самого чудового в світі мамуліка вітаю з днем ​​народження. Бажаю збивати всіх навколо своєю красою і високим свої інтелектом, бажаю, щоб люди-редиски обходили тебе стороною, щоб в житті кожного з нас ти була важливим суб’єктом.

Найголовніше в нашому житті це здоров’я. Якщо є здоров’я, то все інше наживеться. Мамочка в цей день я бажаю тобі бути завжди здоровою і веселою. Щоб у тебе завжди був чудовий настрій. Щоб ти як і раніше була доброю і лагідною. Мамуля я бажаю тобі щиро і сильно любити і так само бути коханою. Будь матуся щаслива!

Мама, знаєш, я вже встиглавирости, але при цьому я відчуваю, наскільки ми з тобою схожі, як ми важливі один для одного зараз. Вірю в те, що такі славні родинні стосунки обов’язково збережуться надовго. Бажаю радості і щастя, усмішки і натхнення. Нехай у тебе все завжди йде на лад, а цілі виявляються досягнутими. Не думай про те, що ти стала старше ще на рік, адже в майбутньому чекає так багато приємних і воістину прекрасних, щасливих днів. Рука Господа обов’язково проведе по правильному шляху, відведе всілякі проблеми, ніколи не допустить розчарування в долі. Подумай про те, як багато хороших днів подарував минулий рік життя, адже вкрай важливо розуміти, що всесвіт сприяє твоєму щастю, дарує прекрасні можливості здобуття внутрішньої гармонії. Вітаю тебе з Днем народження, адже це свято назавжди збереже свою важливість!

Справжнього щастя мамі дочка бажає з днем ​​народження сьогодні від щирого серця вітає ми навчилися з мамою всі проблеми вирішувати і в житті нам ніщо не зможе перешкодити ми вміємо цінувати кожен момент і у насзавжди знайдеться важливий аргумент ми допоможемо тим кому допомога потрібна в душі у нас завжди багато світла завжди поділимося своїм теплом завжди підтримаємо кожного добрим словом спасибі матуся за любов і ласку нехай життя Ваша буде як казка!

Привітання своїми словами з днем народження мамі

Привітання з днем народження мамі своїми словами

Вітаю свою улюблену матусю. Хочу побажати тобі рідна, щоб кожен твій день був наповнений яскравим сонячним світлом, величезною любов’ю близьких, щирою добротою оточуючих і заслуженою повагою колег. Бажаю тобі купатися в океані щастя, радісних подій, гарного настрою і життєвого благополуччя. З Днем народження!

Мила мама, прийми мої привітання з Днем народження! Я знаю, що серце моєї мами – невичерпне джерело чудес, доброти, ласки і ніжності. Дорога матуся, спасибі тобі за все. Бажаю, щоб ти завжди була здоровою, веселою, улюбленої, привабливою і такою ж мудрою! Нехай у тебе все буде добре, адже ти цього варта! Вітаю!

Рідна і чарівна! В урочистий час твого народження хочу побажати, щоб без винятку всі світові блага були у твоїх прекрасних ніг. Що б ти в будь-яку мить змогла мати те, що тобі потрібно і бажано. Бажаю, що б доля тебе обдарувала найчудовішими і цінними презентами. І за все те, що ти, мамусю, даруєш мені, нехай всесвіт віддячить тобі подвійно.

Мамулік-красотулік, вітаю з днем ​​варення. Бажаю взимку бути найкрасивішою Снігуркою, а по весні щораз закохуватися і мріяти, бажаю влітку занурюватися в дні Ульотна відпочинку і знаходити на попу пригоди, а восени ліричним Пушкіним гріти душу радістю і натхненням.

Найкращу на світі матусю вітаємо з ювілеєм! Нехай кожен день поруч з тобою будуть тільки улюблені рідні твоєму серцю люди. Нехай кожен твій день буде наповнений щастям і радістю. І неважливо скільки тобі виповнилося років, для нас ти завжди залишаєшся веселою, молодою, енергійною і найкрасивішою! Тому що ми тебе дуже і дуже сильно любимо!

Єдина і неповторна матуся вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай в цей прекрасний день всі квіти будуть тільки для тебе, нехай спів птахів нагадає тобі улюблені мотиви, а рідні люди здивують несподіваним повагою і увагою!

Ти для мене, як промінчик сонця, наповнюєш світлом моє життя. Я пишаюся тобою і дуже сильно тебе люблю. У твій день народження хочу побажати тобі величезного щастя, шикарною, яскравого життя і багато приводів для радості. Будь завжди здорова, частіше посміхайся, ти гідна кращих слів не тільки в це свято, а завжди – кожен день. З Днем народження матусю!

Мила мамуся, прийми найтепліші, добрі вітання. З днем ​​народження тебе, кохана! У тебе велике серце, наповнене любов’ю, душею до нас, твоїм дітям. Нехай Всевишній подарує тобі здоров’я, щастя, довгих років життя. Ми тебе любимо! Спасибі тобі за все те, що ти дала нам в житті.

Дорога, бажаю тобі в день народження побільше жіночих, милих радостей: букетів «просто так», ніжних слів, запаморочливих компліментів, романтичних сюрпризів і палких зізнань.

Слово «мама» в житті кожної людини найперше, найулюбленіше, найголовніше, саме доленосне! Без матері, її любові, турботи, підтримки і розуміння не справляється жодна жива істота на всій Землі! Цьому слову і образу поклоняються, його оспівують і обожнюють! Спасибі рідна, за теплоту твоїх рук, широту душі і любляче серце, за Твою нескінченну і безкорисливу любов, безсонні ночі і щасливі дні! Хай береже Тебе Господь, дарує гармонію, здоров’я і щастя! З Днем народження!

Дорога моя, люба матуся. Сердечно вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай твоє життя буде довгим і щасливим, нехай удача завжди супроводжує тебе. Хай сонце дарує тобі промінчики тепла і світла. Нехай хвороби назавжди забудуть твою адресу. Всіх благ земних тобі, рідна, радості і тепла. Нехай збуваються всі твої мрії. Спасибі, мила мама, що ти завжди підтримуєш мене мудрою порадою. Живи довго – довго, й потіш мене своєю присутністю. Нехай Господь оберігає тебе від усіх бід і невдач.

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, радісних миттєвостей, жіночого щастя і ясного неба над головою. Нехай тебе оточують добрі люди і чудові вчинки, а серце ніколи не сумує.

Мила мама, твої діти вітають тебе з днем ​​народження. Бажаємо тобі, наша рідна, безкрайнього неба щастя і радості, безмежного океану успіху і любові, великих просторів надії і благополуччя, чудового настрою і досконалої краси.

Мамочка, в твій день народження я щиро бажаю, щоб на сторінках твоєї книги з’являлися тільки щасливі рядки, щоб на небі твого життя світило сонце радості, щоб в надії твого серця миготіли яскраві мрії, щоб в календарі твоїх свят не було прогалин і нудних днів.

Мила мама, мій промінчик сонця, твоя дочка вітає тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб у тебе не було скарг ні на життя, ні на здоров’я, щоб завжди був час не тільки працювати, а й чудово відпочивати, щоб кожен раз ти піднімалася до вершин все нових і нових щасливих відчуттів, щоб ти завжди залишалася незрівнянної і коханої .

Мама, мила і кохана! Хочу тебе привітати від себе – щиро і ніжно, тому що люблю і поважаю тебе всім серцем! Нехай все виходить, а також, я рада, що ти – є, що коли-то в цей день ти народилася такою маленькою і тендітною дівчинкою, а тепер – ти наша мати! Я вір, що зможу завжди брати з тебе приклад, моя любляча! Нехай погода завжди за твоїм вікном буде хорошою, і це тільки, м’яко кажучи! Ні, нехай вона буде дуже гарною, світлої і приємною, не дуже спекотною, і не дуже холодною! Нехай завжди виходить все, що ти будеш думати! Нехай літо буде якомога частіше, частіше, ніж один раз в одному сезоні! Бажаю самого міцного здоров’я і здорового тіла, щоб воно завжди здавалося молодим! І нехай, ніщо не засмучує даремно! Адже є ті, хто тебе завжди буде пам’ятати і шанувати, а найголовніше – любити!

Дорога мама. Дивлячись на неї, я весь час дивуюся тому, як у неї, виходить, справлятися з усіма проблемами. Щоб не траплялося, вона кожен раз намагається робити все для інших. І тому зараз, коли ти переді мною стоїш, мені так сильно хочеться сказати тобі про те, що ти повинна подумати ще й про себе. А зараз давай просто спробуємо насправді впоратися зі святом. Я допоможу тобі все зробити так, щоб гості, які до нас сьогодні прийдуть, були насправді всім задоволені. І тому я попрошу тебе про те, щоб ми сьогодні разом з тобою провели хороший свято. Давай спробуємо зробити все добре і правильно. І знаєш, я буду завжди перебувати поруч з тобою для того, щоб тебе підтримувати і робити тебе щасливим і радісним. Сподіваюся на те, що у нас все вийде.

Дорога матуся! Вітаю тебе з твоїм днем ​​народження. З твоїм, бо мій день народження – це теж твій день. Ти подарувала мені життя. Ти недосипала ночей, поки я був маленьким, ти переживала за мої застуди і нервувала з приводу моїх двійок, і навіть зараз, коли я вже давно виріс, ти досі хвилюєшся за мої успіхи. Я б і хотів тебе віддячити, та тільки чим можна віддати за святу материнську любов? Тому я прошу тебе про одне: бережи себе! Ми всі будемо намагатися не засмучувати тебе і зробити твоє життя максимально комфортною; а ти будь і раніше тієї, заради кого я і всі ми звернемо гори і підемо на все – нашою мамою!

Мила і всім серцем улюблена наша матуся! Що побажати тобі в цей прекрасний день ?! Твої діти вже виросли, влаштувалися в житті, знайшли своє щастя … Ні цього чи хочуть все мами ?! Саме тому, сьогодні, ми вітаємо НЕ маму, а майбутню бабусю і бажаємо тобі терпіння, сил, розуміння, і якнайшвидшої зміни статусу! Онуки вже на підході!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Ти найголовніший, найдорожчий для мене людина на світі. Нехай довго-довго триває твій життєвий шлях, нехай прибудуть здоров’я і щастя, нехай назавжди зникнуть всі образи і неприємності. Нехай ніколи не буде в твоєму житті печалі, нехай радість завжди буде твоїм супутником. Будь завжди, матуся, збережена Богом. Нехай все, про що ти мрієш, обов’язково збудеться!

Вітаю тебе з днем ​​народження, моя мила мама. Ти в моєму житті – важливий і світла людина, моя підтримка і опора. Я всім серцем тобі бажаю, щоб поїзд твоєї долі мчав завжди по рейках щастя і удачі, щоб ніколи не іржавів механізм радості твоєї душі, щоб вірною надією і чистим коханням осяяний був твій шлях.

З ніжністю і любов’ю матусю вітаю сьогодні з Днем Народження. Нехай твоє життя буде як чарівний квітник, в якому б пахли білі троянди здоров’я, червоні троянди кохання, сині незабудки щастя і ромашки доброти, тепла і ніжності. Нехай віра, надія і любов будуть твоїми незмінними супутниками.

Мама – це не просто жінка, яка нас народила! Мама – це ангел – хранитель, який все життя, день і ніч літає у нас за спиною, оберігаючи від хвилювань, смутку і печалі! Мамочка! Вітаю тебе з Днем Матері та хочу міцно обійняти тебе і висловити свою безмежну подяку за твою опіку! Спасибі тобі за все те, що ти дала мені при народженні і вихованні!

Мамочка, вітаю тебе! Нехай кожен день твого життя буде безтурботним і радісним, як сьогоднішнє свято! Сюрпризи нехай будуть приємними, а засмучення – швидкоплинними! Удачі тобі і виконання всіх бажань!

З днем ​​народження, мамуля. Бажаю тобі щастя неосяжних розмірів, любові неймовірних глибин і добрих надій на цілу вічність. Мама, нехай кожне твоє ранок буде бадьорим і радісним, нехай кожен день приносить успіх і удачу, нехай кожен вечір буде пам’ятний чарівними моментами і чудесами.

Мамочка, ніжна моя і ласкава, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі багато хороших подій і радісних новин, приємних сюрпризів, захоплення і спокою. Нехай твоя посмішка грає на дорогому мені особі, а тепло і душевність зігрівають нашу сім’ю. Хочу тебе бачити найщасливішою, самої здорової, адже ти найкраща мама!