Привітання дівчинці з днем народження

Милу, чарівну і по-королівськи привабливу дівчинку хочу привітати з днем ​​народження! Бажаю тобі зірвати аленький квіточку, зловити золоту рибку, відшукати скриня зі скарбами і лампу з чарівним джином. Нехай тебе не потривожить ні горошина під периною, ні втрачена туфелька. Щастя, здоров’я і чудового настрою!

Сьогодні в нашій родині радісний день – День Народження нашої доньки, нашого щастя. Донечка моя, я вітаю тебе! Ти у нас такий світлий і улюблений чоловічок, без якого просто неможливо уявити нашу сім’ю. Наш ранок починається з твого сміху і крику: «Доброго ранку, світ». В цей прекрасний день я хочу побажати тобі якомога повільніше дорослішати, тому, що ми ще хочемо насолодитися твоїм дитинством. Залишайся завжди такою ж доброю, милою і ніжною дівчинкою, потіш нас своїми успіхами. Ми тебе дуже любимо, наше сонечко. А ти постійно нас зігріваєш своєю присутністю і заряджати нескінченним позитивом. Насолоджуйся своїм святом, веселись, танцюй, співай, і нехай всі твої заповітні мрії здійсняться.

Немає нікого щасливіше тебе, моя дівчинка сьогодні. Я бажаю в твоєму житті багато світла і добра! 3 роки це багато років, ти весела, вмієш бігати, пісні співати. Ростеш, дорослішаєш, дивуєш! Ти всім нам радість, чудо, щоб кожен день таким ось був. Бажаємо благ і міцного здоров’я, вміти літати в мріях і наяву. Щоб настрій завжди було на висоті, і ти горіла, наповнена щастям. Як іскорка блимає ти для нас, завжди квітни і пахни як ромашка! Рости хорошою помічницею для мами, для тата будь втіхою і душею! Бажаю ставати з кожним роком краше, будь розумною і свій ніс не задирай. Будь розумною, ти вже на рік дорослішими. Мамі з татом щедро допомагаючи, грей посмішкою і теплом. Щоб серце завжди було добрим і щастя саме постукає в твої двері. Нехай це щастя буде безмежним, сьогодні кожен день і назавжди! Бажаю в океан успіху по життю плисти без якоря проблем!

Ми всі сьогодні зібралися тут, щоб привітати нашу улюблену, веселу і життєрадісну дівчинку з її першим ювілеєм. П’ять років – це та сама довгоочікувана, кругла дата. Бажаємо відзначити її в компанії найкращих друзів, отримати багато-багато приємних подарунків і несподіваних сюрпризів.

Для багатьох день п’ятнадцять років це не сильно велике свято. Але, для тебе, моя подруга, п’ятнадцять років, це спосіб стати трохи старше. І я впевнена, що ти спробуєш виконати його на всі сто. Так як ми влаштували вечірку, на неї буде запрошено багато наших спільних друзів. Так як я з тобою дружу вже дуже давно, майже з самого дитинства, я знаю про тебе абсолютно все. Може бути, тому всі думають і вважають, що ми обов’язково повинні бути завжди разом. Знаєш, сьогодні я постараюся зробити для тебе все, щоб ти могла відчути себе королевою, або хоча б принцесою. Ну, все, мені пора з тобою прощатися. І я хочу тобі побажати всього лише самого найкращого. Щоб все, про що ти так сильно мрієш, збувалося. Щастя тобі у всьому! Нехай сонечко удачі ніколи не повертається до тебе спиною!

Донька моя, я добре пам’ятаю, що відчула, коли вперше побачила тебе. Мені здалося, що навіть якщо світ перевернеться, то я все одно буду дивитися на тебе і насолоджуватися цим неймовірним відчуттям ейфорії. По-іншому це назвати неможливо. Донечка моя, я хочу привітати тебе з твоїм святом! Сьогодні тобі виповнюється 12. Ти стала вже зовсім дорослою дівчинкою, яка допомагає мені у всьому. Але я дуже хочу в першу чергу побажати тобі простого жіночого щастя. Я думаю, що ти вже розумієш, про що я говорю. Я завжди буду бажати тобі цього, поки не побачу, що ти дійсно знайшла щастя. Ще хочу побажати тобі здоров’я, а також виконання всіх твоїх бажань. Ніколи не бійся ризикувати, моя дівчинка. Ти ж знаєш, що я підтримаю будь-яке твоє рішення. Мені хочеться, щоб ти розуміла, що твоя мама зробить все для тебе. Щасливого тобі свята, рідна!

Привітання своїми словами з днем народження дівчинці

Привітання з днем народження дівчинці своїми словами

Сьогодні тріумф, загриміла юність в повному ритмі. Сьогодні 15 років одне пустотливий дівчинці і пісня проллється на її життєвий шлях. Кожен крок, як мелодія клавіш піаніно звучить. Ти сьогодні весна, ти сьогодні крапель. Ми вітаємо і щиро бажаємо жити в гармонії з собою. З кожною нотою Піднесися натхненням і мрій. З днем ​​народження, будь щедра і багата добротою. Чи не скупіться дарувати посмішки, і видавати, що світяться щастя з твої очей. Ти така одна, та сьогодні сама чарівність. Чари з іменин оптимізмом пронеси. Проживи цю юність насичене і яскраво, кожен день веселощами будь оточена, нехай тобі всюди світить щастя. Зустрічай тільки приємні миті, нехай в пам’яті вони осядуть назавжди і гріти будуть багато років теплими спогадами як йде літо. Немає нічого кращого, ніж зараз і краще бути не може кожного прожитого дня!

Мила дівчинка, прийми мої привітання з Днем народження! В твої 6 років бажаю бути принцесою балу, кружляти в танці радості і співати з друзями пісеньку дружби. Будь яскравою, талановитою, життєрадісною і веселою, доброю, чуйною, розумною і красивою, допитливою, цілеспрямованої і просто кращої.

Тобі сьогодні виповнюється 2 рочки, а значить ти встигла багато чого довідатися. Будь щаслива і усміхнена, рідна наша дівчинка. Нехай збуваються всі мрії і досягаються всі цілі. Бажаємо в цей прекрасний і теплий день отримати гору цікавих, незвичайних подарунків, а також мішок улюблених і тільки корисних солодощів.

Дорога (ім’я дитини)! Хочу привітати тебе з першим твоїм Днем народження. Мине багато років, а ми запам’ятаємо тебе такій маленькій чарівній принцесою, якій ти постала перед нами сьогодні. Хочу сказати тобі, що таких красивих дівчат як ти – на світлі більше просто не існує! Саме тому ти обов’язково повинна стати найщасливішою і коханої! Бажаю тобі всіх земних благ, успіхів, прогрессов і богатирського здоров’я!

Бажаю тобі в день твого народження, моя найчудовіша на світлі дівчинка, щоб ти допомагала батькам. Бажаю, щоб у школі ти отримувала відмінні оцінки, частіше посміхалася і раділа кожному новому дню. Бажаю, щоб в це прекрасне свято всі твої найзаповітніші мрії та бажання збулися. Щастя тобі!

Дорога наша дівчина! Вітаємо тебе з твоїм першим Ювілеєм і бажаємо, щоб твій новий рік життя пройшов блискуче і незабутньо. Нехай кожен новий день дарує тобі купу позитивних емоцій, яскравих вражень і позитивних моментів. Дорожи кожною хвилиною і не забувай дякувати своїм батькам за те, що вони тебе народили і поселили в своєму затишному будиночку. Ти найкраща і приголомшлива дівчина на всьому білому світі. Нехай тебе завжди переслідує удача, успіх і везіння, а в голові панують тільки позитивні і добрі думки. Радуй нас своєю чарівною посмішкою і безмежною любов’ю, адже це найкращі моменти нашого життя. Ми дуже раді, що ти є у нас і хочеться, щоб ти росла здоровою, міцною і сильною. Нехай Бог оберігає тебе на твоєму шляху, і не дає можливості помилитися. Будь щасливою, красивою і коханої, дорога наша дівчинка!

Моя улюблена дівчинка, сьогодні ти стала на цілий рік старше. Я вітаю тебе з цим чудовим святом! Я бажаю тобі безмежного щастя, удачі у всьому і любові. Хоча про любов тобі ще рано думати, але дозволяю іноді мріяти. Залишайся завжди такою ж красивою, доброю і розуміє дівчинкою. Ти у мене вже така велика, що навіть перестала потайки користуватися моєї косметикою. Але не перестаєш користуватися моїми парфумами. Я тебе дуже люблю! Ти – моя гордість, зізнаюся, що я часто беру приклад з тебе. Особливо коли справа стосується макіяжу або зачіски. Тепер вже я потайки забираю твою помаду. Нехай цей день запам’ятається тобі на все життя. Обіцяю, що ні окунь тебе обличчям в торт. Люблю тебе дуже сильно, моя принцеса.

Щасливі батьки, отримуйте привітання і найтепліші побажання! Адже у вас тепер є чудова принцеса. Нехай радує милою посмішкою і дарує щастя, а клопоти будуть не в тягар. Вітаємо!

Маленька принцеса, яка хоче співати в майбутньому. Кажеш, що я буду співати в красивому жовтій сукні з квіточками. Красива дівчинка, яка постійно розповідає, як буде нудьгувати за всіма. Товариська і може знайти абсолютно з усіма людьми спільну мову. Ти пам’ятаєш твоє рожеву сукню, яке ти зняла і подарувала своїй подрузі, тільки тому, що твоя подружка не мала такого сукні. Моя улюблена дівчинка, я люблю тебе і хочу, щоб ти знайшла в цьому світі себе. Ми з тобою вже малюємо і змалювали всі шпалери, але так красиво, що тато сказав, що ми з тобою унікуми. Але, а потім з нами малював, щоб ми потім згадували, так з’явилася метелик на стіні квітка на стелі і яскраві картинки на дверях, потім все це переросло в хобі і тепер ми часто разом малюємо і показуємо один одному картини. Це проведення часу і є щастя, яке ти нам даруєш.

Що можна сказати і побажати дівчинці на день народження в 10 років? Звичайно красиві слова і слова з побажаннями всього самого найкращого. Для вас ми приготували авторські поздоровлення у прозі з днем ​​народження для вашої дівчинці на 10 років. У них ви знайдете слова підтримки для життя, для школи і просто для того, щоб іменинниця знала, як ви її любите і цінуєте.

Вітаю чудову і чарівну дівчинку з днем ​​народження. Бажаю тобі, люба, світлих чудес і неймовірного чарівництва в життя, щирої радості і веселих друзів, великих досягнень і особистих перемог, цікавих захоплень і справжнього щастя.

Дівчинка моя, ми не встигли озирнутися, як ти стала справжньою красунею, дорослою дівчиною, з відмінним смаком і приємними манерами. Нехай чудові молоді роки тобі неймовірно щастить в навчанні, посміхається фортуна в стосунках з друзями, а плани на майбутнє поступово здійснюються.

Всі дівчатка це прекрасні принцеси, так ось, бажаємо більше чарівництва, нехай веселкою будуть всі твої доріжки, і вітер змін гуляє в волоссі. Така щира і добра залишайся завжди. Нехай світло своєї душі буде непідвладний часу. Всі чудеса нехай відбуваються грандіозні, а небо дарує щастя з дощів. Нехай спів птахів тебе завжди пробуджує, а зірки ночами стережуть твої сни. Іди по шляху усипаному самими ароматними квітами і шлях твій буде рівним без перешкод. У 11 років саме таке повинно бути, різнокольоровими метеликами нехай пурхають мрії і неодмінно збуваються в порядку своєї черги. Найкрасивіші вбрання з мереживами, носи і не втомлюючись їх міняй. Діти, це дотик батьків до свого минулого. Чи не засмучуй їх, даруй їм радість і нехай тобою пишаються. Про навчання ніколи не забувай, нехай оцінки будуть високими, а ти працьовитою!

Сьогодні ми прийшли привітати вашу крихту з днем ​​народження. Нехай шостий день народження стане найщасливішим святом в житті маленької принцеси. Бажаємо веселощів, чудового настрою, нехай подарунки, отримані сьогодні, викличуть захоплення і чарівний, дзвінкий дитячий сміх у іменинниці. Нехай життя стане прекрасним, сонце подарує свою посмішку, всі заповітні бажання збудуться, як в казці. Ти сама чудова дівчинка на світі, весела, пустотлива, рости і рухайся вперед до мрій, нехай тобі завжди супроводжує удача. Пам’ятай про те, що в 6 років настає найпрекрасніший світанок в життя. Підростай здоровою і щасливою, нехай незамінним супутником в твоєму житті стане успіх. Ніколи не сумуй, не впадай у відчай, пам’ятай про те, що ти краще за всіх. Щастя і добра.

Вітаємо з народженням вашого скарби – вашої донечки. Нехай росте красунею і розумницею на радість всій родині. Нехай буде здоровою і щасливою. Вам же, батьки, бажаємо величезного терпіння, сил і енергії у вихованні вашої принцеси.

Наша улюблена маленька принцеса! Бажаємо тобі яскравого сонця, прозорого неба і такого ж чистого щастя. Нехай мир ніколи не втратить для тебе своєю казковою принади. Нехай тебе, завжди оточують любов і світло. Бажаємо, щоб ти ніколи не розчаровувалася в житті і завжди вірила в добро і чудеса. З днем ​​народження, наша дівчинка!

Сьогодні твій і тільки твій день! Стукають у двері? Отвори скоріше: там море кольорових кульок хоче увірватися в твій будинок, і на кожному посмішка з одним зубом або з двома зубами – не важливо! Головне – кожен кульку – це особливий настрій твого десятиліття. Це ти – така весела, грайлива, іноді примхлива, іноді навіть просто нестерпна, але ти – така дивує совій жвавістю і безпосередністю! Сьогодні твій і тільки твій день! Потім буде двадцять, тридцять, сорок …, але не думай про це, тому що саме зараз тобі – десять років! Ще можна пустувати, пустувати, вередувати, заливисто сміятися і плакати, не приховуючи сліз. Ще можна бути розсіяною і скаржитися на все на світі. Проживи цей день так, щоб він запам’ятався тобі як твій і тільки твій день!

З днем ​​народження, батькова дочка. Ти ось уже скоро зовсім виростеш і перетворишся з моєї маленької принцеси в прекрасну леді, знайдеш собі вірного друга і упорхнешь з рідного дому. Так нехай твій вибір буде правильним, щастя в твоєму житті присутній завжди, але про батьків не забувай і знай, що будинок, в якому завжди люблять і завжди чекають, у тебе є, що б не трапилося.

Ось і настав твій сьомий день народження, наша дівчинка! З цієї нагоди від щирого серця бажаємо тобі бути здоровою, красивою як принцеса і най-най щасливою. Нехай море удачі постійно тебе оточує в усіх твоїх справах. Будь веселою і радісною, що не засмучуй близьких тобі людей і слухай маму з татом. Вчися в школі на відмінно, багато читай і будь зразковою ученицею з поведінки. Нехай горе ніколи не приходить в твою сім’ю. Бажаємо тобі мати друзів, на яких можна покластися. Багато сил тобі для цікавих відкриттів і життєвих перемог. Нехай кожен твій прожитий рік буде робити тебе розумнішим і досвідченішим, а кожен день приносити більше радості, ніж минулий. Будь такою ж світлою як сонечко й потіш своїми посмішками всіх.

Доброго ранку моя маленька дівчинка! За вікном стоїть такий чудовий день, що мені навіть дуже дивно, що ти ще спиш. Але, нічого, ми це все виправимо. Я тебе розбуджу, і ти повинна будеш побачити це чудове сонечка, яке щедро дарує нам всім свої промені! Тобі сьогодні день варення, яке потрібно відсвяткувати так, щоб було дуже весело. І тому я постаралася зробити тобі вечірку, на якій будемо дуже багато твоїх і моїх друзів. І так як ти їх усіх дуже знаєш, і дуже добре дружиш, я думаю, що тобі дуже сподобається. Ну, все, красуня моя, мені дуже сподобається. І пам’ятай завжди про те, що я тебе дуже сильно люблю. І тому я готова зробити для тебе все, щоб ти була дуже щаслива. І наостанок я скажу тобі удачі! Нехай все, що з тобою трапляється, буде для тебе уроком, і прикладом того, що тобі треба і не треба зробити. Поки, рідна!

Вітаю чудову і найкрасивішу дівчинку з 10-річчям. Нехай життя буде веселою і різнобарвною, як веселка, нехай в ній буде багато перемог і радісних подій, нехай поруч завжди будуть люблячі рідні і вірні друзі, нехай з кожним роком виповнюється заповітна мрія.

З днем ​​народження, маленька принцеса. Вітаю тебе і бажаю, щоб в твоєму чудовому королівстві були тільки сюрпризи, тільки чудеса. І щоб всі вони тебе радували і дивували.