Привітання керівнику з днем народження

Сьогодні все так багато говорять, ну, а причина в вашому, дорогий директор, Дні народження. Вірші я складаю невпопад, довелося бродити по інтернету в пошуках відповідних слів. Еврика! Знайшов на «Поздравунчіке» шукають: все моє вступ, і ці ось слова. А рима? Не люблю її! Вас вітаю – ось і все!

Вітаю вас із днем ​​народження! Бажаю Вам здоров’я, любові, благополуччя! Залишайтеся завжди такою ж справедливою, пунктуальною, принципової, адже саме за ці якості Ви користуєтеся в очолюваному Вами колективі повагою, бажаю Вам не зупинятися на досягнутому і йти далі до вершин кар’єрного росту!

Дорога ім’я та по батькові, я дивлюся на вас і не перестаю дивуватися – звідки в такій тендітній і красивій жінці стільки рішучості, незалежності і сили. Ви по праву займаєте посаду керівника на такій відповідальній ділянці. Ви наша маленька справжня нитка зірочка, яка, не дивлячись ні на що, веде нас до успіху. Ваш талант, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати найсерйозніші завдання. Бажаю вам нових життєвих досягнень і перемог, кар’єрного зростання, везіння і здоров’я. Залишайтеся завжди такою ж витонченою і чарівною жінкою.

Відмінного начальника і впевненого в собі чоловіка хочу привітати з днем ​​народження. Нехай для Ваших цілей буде маса можливостей їх досягнення, нехай для Ваших планів завжди вистачає сил і засобів в їх реалізації. Бажаю завжди залишатися в авторитеті і при високому статусі успіху і процвітання.

На цьому світі є безліч свят, кожен з яких особливий. Кожне свято для людини означає щось своє, особливе. Саме в такий день ми відчуваємо надзвичайні почуття,які змушують нашу кров рухатися по венах швидше, а особа у нас рожевіє від передчуття доброго дня. І зараз, коли ми зібралися в одному місці, варто сказати, що зробили це ми не просто так. Сьогодні свято у нас незвичайний. Адже наш керівник відзначає свій черговий свято народження. Але, якщо чесно сказати, по ньому зовсім не видно, що він настільки подорослішав. Для нас ви все одно продовжуєте залишатися людиною молодим і повним енергії. Так нехай же так буде завжди. Нехай ви ніколи не знатиме прикрощі та суму. А навіть якщо таке й станеться, намагайтеся стійко долати всі. А ми вас будемо підтримувати.

Нехай Вас, шановний шеф, засипле зірками надійного партнерства, плодами результативної роботи, обіймами серцевої дружби і посмішками вдячних колег! З Днем народження!

День народження начальника – особливе свято в житті колективу. Але для нас ви, дорога (ім’я, по батькові), не просто начальник, а ще й великий друг. Ви завжди називаєте нас своєю сім’єю, значить, ми можемо називати вас одним з найрідніших людей, яка переживає за нас так, як переживають за нас батьки. Ви дуже добра і чуйна жінка, яка ні на кого протягом стількох років роботи не підвищить голос. Але ви напевне вмієте домагатися свого. Ми завжди вчимося у вас цього. Ви – справжній лідер, якого навряд чи можна чимось налякати. Та й ми не радили б вашим конкурентам вам залякувати. Одним словом, хочемо привітати вас ще раз і сказати, що ми захоплюємося вами і вашим працьовитістю. Зі святом!

Бажаю начальниці в цей день народження, щоб новий рік вашого життя став одним з найсвітліших і найрадісніших. Щоб вас оточувала атмосфера добра, любові й теплоти. Щоб відбувалися тільки приємні події, чудові відкриття. Нехай у вас все вийде і ви досягнете всіх намічених цілей!

Я живу для тебе, я дихаю тобою, ти займаєш все моє життя, адже без тебе для мене світ стає безликим і тьмяним. Будь же щасливий, тому що твоє щастя це моє щастя, адже ми одне ціле.

Від усього нашого колективу, хочемо привітати Вас з днем ​​народження. Бажаємо благополуччя, у професійній діяльності та особистому житті. Взаєморозуміння і поваги серед співробітників. Завжди правильного і гідного прийняття робочих рішень, яке призведе до стабільного процвітання підприємства.

Ви для нас не просто начальник, ви – унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, зажевріли в день вашого народження, вела вас по всій нескінченній дорозі життя – надією, вірою і любов’ю. Нехай ця дороговказ допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихаючи на добрі справи і допомагаючи справитися з труднощами. З днем ​​народження, начальник!

Вельмишановний начальник! Побажаю тобі стабільних доходів і матеріального добробуту, шикарного життя і нескінченних приводів для усмішки, завжди піднесеного настрою і здоров’я завидного. Нехай фортуна виявиться на твоєму боці, а конкуренти поступаються тобі п’єдестал.

З днем ​​народження, шеф! Про роботі не будемо, ту вам немає рівних, так просто від щирого серця прийміть наші побажання. Здоров’я, ентузіазму, скрізь і все встигати, тепла і затишку в родині, нехай кожен день несе щось світле і хороше – все це вам від нас, від душі.

Найкращому керівнику, сьогодні звучать самі благі побажання! Вони стануть міцним фундаментом успіх у всіх життєвих сферах на наступний рік! Вітаємо!

Привітання своїми словами з днем народження керівнику

Привітання з днем народження керівнику своїми словами

Дорога моя начальниця, я розумію, як важливо, щоб поруч був той, на кого можна завжди покластися і покластися. Саме тому, як жінка жінці, бажаю вам в день народження мати чудового коханого чоловіка і вірних і відданих друзів!

Сьогодні день народження нашого улюбленого начальника, під чиїм чуйним керівництвом ми працюємо вже довгі роки. Ми вітаємо вас з цим чудовим святом. Бажаємо вам ніколи не падати духом, завжди витягувати з будь-якої ситуації користь, отримувати задоволення від роботи і просто насолоджуватися життям. Нехай виконуються всі ваші бажання, а особливо те бажання, яке ви загадаєте сьогодні, загасивши свічки на святковому торті. Ми пишаємося вами і вдячні вам за ваше ставлення до нас, співробітникам. Нехай всі печалі і біди обходять вас, ваш будинок і вашу сім’ю стороною і ніколи не встають на шляху до успіху. Ми віримо, що у вас попереду ще будуть перемоги, які ми розділимо разом з вами. З днем ​​народження, дорогий начальник!

Начальниця, дорога наша – мудра, світла, розуміюча! Колектив нашого відділу від щирого серця і чистого серця вітає вас з цим світлим днем ​​і бажає вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки вирішуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається з щирої посмішки та гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ми вас дуже, цінуємо, любимо і поважаємо, адже ви – опора нашого колективу, його світоч, його тил. Нехай же ваша особиста величезне щастя буде вічним – таким, як ваша любов до роботи, а здоров’я – міцним, як ваша витримка! Довгих років життя і досягнення всіх поставлених цілей.

Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант – бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам не тільки творчих успіхів і кар’єрного зростання, а й сімейного благополуччя і звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихала Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

Шановний керівник, прийміть наші привітання з Днем народження! За цей час, що ми працюємо з вами, життя колективу відкрилася з нового ракурсу, змінилося ставлення до роботи! Вами приємно розмовляти, дуже корисно слухати ваші поради, ви позитивно дієте абсолютно на всіх співробітників, ви несете блиск успіху і сяйво перемоги! Навіть не описати словами, скільки подій, емоцій, радості сталося за час вашого керівництва! Бажаємо вам більше посміхатися, ділиться досвідом і надихати! У нашому житті ви з’явилися несподівано, і ця несподіванка одна з позитивних! Бажаю вам свободи від сумнівів! Ви у нас такий молодець, і ми знаємо, що з вашим завзяттям і підходом до роботи, ви досягнете багато чого! Високих професійних досягнень вам!

Сьогодні день народження відзначає найкращий начальник в світі. Ви неймовірна людина з прекрасною душею і добрим серце, хоча люди, які з вами не знайомі, навряд чи подумають про це. З незнайомими людьми ви ведете себе дуже стримано і холодно. Справляєте враження дуже серйозного і суворого людини. Насправді, ви – справжній професіонал, який прекрасно справляється зі своїми обов’язками. Ми вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо вам щастя, здоров’я, успіхів у всьому і удачі. Нехай вас оточують самі близькі й дорогі люди, а удача ніколи не покидає ваш будинок. Ми обіцяємо зробити все можливе і неможливе, щоб допомогти вам повернути нашу компанію до життя. На даний момент це головна мета. Але ми не сумніваємося в нашій перемозі.

У цей день народження хочу побажати своїй начальниці бути по-жіночому хитрою і обводити навколо пальця всіх чоловіків. Щоб ви завжди досягали бажаного. Щоб ніякі перешкоди не стояли на вашому шляху і щоб не було в житті перешкод на шляху досягнення мети!

Наш шановний начальник, від імені всього колективу вітаємо вас з днем ​​народження! Ви навчили нас працювати на результат і працювати на перспективу. Немає нічого складнішого, ніж бути начальником. Адже треба поєднувати в собі стільки різних аспектів. І ви приголомшливо справляєтеся з цим завданням. Ви – найкращий начальник в світі!

З днем ​​народження вітаю Вас і від чистого серця хочу побажати з кожним днем ​​переконуватися в тому, що життя прекрасне і дивовижне, з кожною справою доводити свою досконалість і професіоналізм. Нехай у Вашому житті переплітаються стрічки удачі, щастя, достатку і любові.

Перш ніж Вам висловити свою повагу, як іменинникові і директору в одній особі, дозвольте короткий екскурс … Для підлеглого важливо, щоб керівник мав упевненістю в завтрашньому дні, тоді і справа йде на лад. Залишайтеся ж завжди для нас оплотом і прикладом успішності і цілеспрямованості!

З днем ​​появи на світ в цей радісний день від щирого серця вітаю начальницю! Бажаю мудрості, щоб приймати правильні рішення. Життєвої гарту, щоб не ламатися під натиском проблем. Бажаю вам просто жіночого людського щастя. Щоб ви були зрозумілі, обожаеми, щоб вас в родині любили і цінували.

Вітаю самого бравого і чудового начальника з днем ​​народження. Хочу побажати, щоб в діяльності ніколи не було промахів і помилок, щоб у відносинах панувала довіра і розуміння, щоб в житті щастя сяяло яскравими променями, щоб на шляху супроводжувала удача і благополуччя. Здоров’я Вам міцного, бадьорих сил, поваги і любові близьких людей.

Дорога начальниця, чудова жінка, з днем ​​вашого народження щиросердно вітаю! Щоб удома було спокій і тиша. Щоб ви завжди могли відпочити і розслабитися, насолодитися домашнім затишком і теплом. Бажаю, щоб погода у вашому домі завжди залишалася теплою і радісною, сонячної і світлою, не залежно від температури за вікном.

Від щирого серця поспішаю привітати кращу начальницю, яку тільки можна відшукати! Нехай краса Ваша все так же колір і радує оточуючих, а посмішка світлом на обличчі освітлює шлях і допомагає досягати поставлених цілей.

Вітаємо нашу чудову начальницю – жінку в чиїх ніжних, але дуже міцних руках надійно тримаються кермо влади. Бажаємо з тим же успіхом, поєднувати в собі тонке жіночу чарівність і твердість рішучого характеру. Щирість, добродушність і чуйність поряд з мудрістю, проникливістю і відмінною реакцією на зміну ситуації. Бажаємо величезної енергії і досить сил, щоб з тим же успіхом бути не тільки успішним керівником, а й відмінною господинею, мамою і дружиною. З Днем народження!

Начальницю вітаю з днем ​​народження! Нехай буде в будинку повний достаток, щоб ви ні в чому не мали потреби. Обов’язково хай в роботі буде натхнення і ентузіазм. Оптимізму вам і бадьорості в непростий завданню управління колективом. Нехай ви завжди будете сповнені творчих ідей, нових думок і відкриттів.

День народження мого дорогого шефа – один з кращих днів для мене, як для службовця. У цей день у мене з’являється можливість надати Вам особливу увагу, що мені і приємно. Бажаю тільки найкращого і міцно тисну руку!

Нехай Ваше день народження, начальник, закладе на майбутній рік небувалий успіх в роботі, стабільність в ділових звершеннях, комфорт в будинку і безхмарне сонце відпочинку!

Побажаю в день народження дійти до прекрасних результатів у роботі. Нехай співробітники відрізняються працездатністю і щирою любов’ю до своєї справи. Щоб в роботі царювали взаємовиручка і загальнокомандний дух. Нехай все устаканиться кращим чином.

Будь-яка людина бажає працювати під керівництвом грамотного професіонала, справжнього майстра своєї справи. Мені в цьому плані пощастило. Моїй начальницею є людина, у якого завжди можна чогось навчитися. А найголовніше те, що ви з радістю діліться з нами своїми знаннями, думками і поглядами. Я хочу від щирого серця і від душі привітати вас з Днем народження! Бажаю вам виконання всіх бажань і реалізації всіх планів, яких у вас величезна кількість. Я впевнена, що ви досягнете багато чого, адже ви дуже працьовитий і цілеспрямована людина. Нехай вас завжди оточують дорогі вам люди, з якими ви можете забути про роботу і просто поговорити по душам. Ще раз вітаю вас! Будьте щасливі, здорові й улюблені.

Офіційно і банально вітати з Днем Вашого народження ми не будемо, адже ми дуже позитивний колектив. Та й Ви – креативний директор, спрямований в майбутнє і не приймає застійні традиції! Нехай Ваші яскраві ідеї ніколи не вичерпуються, і цілі перспективні реалізуються! А якщо премію дасте, ми допоможемо Вам завжди …

Шановний керівник! Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар’єрного, здоров’я, щастя, всіляких гараздів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

Нехай цей день стане точкою, яка залишить позаду всі роки наполегливої ​​напруженої праці, безсонних ночей, хвилювань і тривог, коли ви йшли до сьогоднішньої мети. Нехай далі вас чекають лише приємні моменти і легкі перемоги.