Привітання дочці з днем народження

З днем ​​народження, донечка. Бажаю близько до серця сприймати тільки прекрасне, бажаю пропускати повз вуха грубі і образливі слова, бажаю кожен день насолоджуватися солодкими митями життя, бажаю залишатися такою ж ніжною, чуйною, неповторною і незвичайною.

Сьогодні свято у моїй доні, яку я люблю усього життя. Моя рідна, я ніколи не втомлюся дякувати тебе за те, що ти вибрала саме нас своїми батьками. Твоє народження додало нам сил, ти подарувала нам неймовірну радість. Ми до сих пір кожен день засипаємо і прокидаємося з думкою, що у нас є неймовірно позитивна і добра дівчинка. Ми пишаємося тобою, наша рідна! Нехай кожен твій день буде яскравим і насиченим, нехай все в тебе буде саме так, як ти сама того бажаєш. Ну а ми просто готові в будь-який момент часу надати тобі будь-яку підтримку. Мені дуже приємно, що у нас з тобою не просто відносини як у мами і доньки, але і як у подружок. Улюблена моя дівчинка, я тобі бажаю всього самого світлого і доброго. Ніколи не впадай у відчай, не переживай і не сумуй! Будь завжди найщасливішою, найулюбленішою і здоровою! Вітаю тебе!

Здрастуй моя миленька донечка. Сьогодні, варто воістину чудовий день. Ти моя маленька крихітка така маленька, і така гарна, що я навіть не можу відвести від тебе погляд. Ти ще маленька, але я вже бачу твій характер, твою красу і твій розум. І хоча я, твій тато говорю всі ці приємні слова, все одно це правда. Упевнений, що коли ти виростеш великий, ти будеш допомагати і радувати нас кожен раз. А зараз залишається тільки сказати тобі, щоб ти росла щасливою. Нехай твоє дитинство триває вічність. Тому що тільки діти можуть бути по-справжньому щасливими, безтурботними і нічим не обтяжені. Хай сонце завжди світить так яскраво як зараз, співають птахи і цвітуть квіти. І навіть якщо у тебе будуть якісь проблеми, знай, твої батьки, особливо твій дорогий татусь завжди тобі допоможе. Я люблю тебе так сильно, що ти навіть уявити цього собі не можеш.

Дочка! Ти шалено крута, різнобічна і творча одиниця нашої великої родини! Ти вже пройшла важкий шлях становлення і своїм прикладом доводиш усім, що все можливо! Головне – вірити і прикладати зусилля! Ми беремо з тебе приклад, ми тобою пишаємося! Бажаємо тобі не зупинятися на досягнутому, розвиватися і вдосконалюватися і далі, а так же побільше яскравих моментів у житті і крутих віражів! Не забувай, що ми завжди поруч, завжди підтримаємо і допоможемо! А найголовніше – ми тебе шалено любимо! Ти робиш життя нашої родини щасливим і повноцінним, ти робиш кожен наш день незабутнім, ти радуешь нас своєю чарівною посмішкою, ти балуєш нас своєю добротою! Так нехай же твої гідності зроблять твоє життя щасливим! Нехай твоя доброта повернеться до тебе бумерангом! Бажаємо тобі потонути в любові та уваги дорогих тобі людей! З Днем Народження, люба донечко!

Від всієї нашої великої і дружної сім’ї, ми з великою радістю і величезним задоволенням вітаємо тебе донечка, з Днем Народження! Бажаємо безліч радощів в житті, нехай щось хороше обов’язково буде в кожному її дні, посміхайся, досягай своєї мети, будь розумницею! Нехай твоя чарівна усмішка ніколи не блідне, а іскра щастя в очах стає все яскравіше з кожним днем! Яскравого, весняного настрою в будь-яку погоду і в будь-який час року! Заряжай нас теплом, заражаються посмішками і позитивом всіх оточуючих тебе щасливців! Бажаємо тобі легкості в рішенні труднощів, легкості і доброзичливості, веселих сонячних зайчиків вранці в твоє віконце! Любові тобі дочка, у всьому взаємної, удачі великий, долі довгою, не коли не сумувати і від життя не відставати! Великих тобі перемог, надійних друзів, сміливих вчинків! З Днем Народження тебе, улюблениця життя!

Улюблена дочка, прийїмай наші привітання з Днем народження! ! Ми не можемо повірити своїм очам! Ще вчора ти була зовсім малою, а сьогодні вже повноцінна самостійна леді, що йде назустріч своїй мрії і знає точно, чого вона хоче від цього життя! Бажаємо тобі завжди залишатися такою ж милою, і нехай чарівна посмішка ніколи не сходить з твоїх прекрасних губ! Ми віримо в те, що тобі підкоряться навіть найвищі вершини. А ти завжди знай, що ми пишаємося тобою!

Ми хочемо привітати нашу чудову доньку з її святом. Ось ми зараз дивимося на тебе і радіємо. Ти виросла такою прекрасною дівчиною. До тебе на свято прийшли твої друзі, що не менше тебе радіють цього дня. Нам дуже хотілося, щоб саме так і було, тому що для будь-яких батьків важливо, щоб їхні діти змогли самореалізуватися в суспільстві. Ми хочемо, щоб наша донька продовжувала радувати нас. Але ти і сама знаєш, що ми не звертаємо уваги на позначки, тому що вони ніякої ролі не грають. Для нас важливіше, щоб ти отримувала знання, а все інше не цікаво. Якщо тобі подобаються двійки, то можеш їх отримувати. Ну, гаразд, жартую! Зі святом тебе, рідна наша! Ось побачиш, що це свято стане одним з найяскравіших в твоєму житті. Ти будеш радіти цього дня, а ми будемо веселитися разом з вами до самого ранку. Бажаємо тобі крутий вечірки з неймовірними емоціями.

Я такий радий, що у мене є така чудова донька – моє сонечко і моя відрада. Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай особисте свято принесе тобі удачу і відмінний настрій. Нехай кожен день дарує тільки приємні миті. Бажаю тобі міцного здоров’я, мирного неба, успіхів в особистому житті і прекрасного настрою. Нехай життя тече рікою серед надійних берегів. Нехай все негоди обходять тебе стороною. Нехай збуваються завжди всі твої бажання, нехай доля буде прихильною до тебе.

Сьогодні всі ми зібралися тут зовсім не просто так. А зробили ми це для того, щоб привітати мою донечку з чудовим святом днем ​​варення. Нам дуже хочеться, щоб все, що ми для неї так ретельно готували, їй сподобалося. І тому ми приготували для неї подарунки, і концерт. Також нам хочеться побажати їй всього лише самого найкращого. Щоб вона в своєму житті була щасливою і успішною людиною. І навіть якщо у неї щось і не вийде, то ми завжди будемо намагатися, і прийдемо до неї на допомогу. Так що просто живи, і радій життю. Знай, що ми всі тебе дуже сильно любимо! Ми дорожимо тобою. Захоплюємося твоєю чуйністю і умінням прийти на допомогу в скрутну хвилину. Ти найцінніше, що є в нашому житті. Дякую тобі за все!

Напевно, саме з таких дочок як ти і виростають справжні принцеси, що приносять в наш світ новизну, свіжість, радість і трохи казки! Ми вітаємо тебе з Днем народження, бажаємо сонячного щастя і щоб ти завжди і радісно пурхала по життю, і вперто і наполегливо домагалася свого!

Ми зрозуміли все відразу. Всі відповіді знайшлися. Це відповіді на питання, які нас так довго мучили. Вони прийшли у нас, коли ти у нас, крихта, з’явилася. Це момент, коли ми взяли тебе на руки. Ми знали, що ось воно – наше все в цьому житті. Зі святом, донечко!

Моя принцеса! Моє божевільне божевілля! Моя улюблена любов! Моя дівчинка, ми з татом тебе дуже сильно любимо! Ти і сама про це знаєш! Мій вогник, моє сонечко, мій рай! Моя донечка, моя ластівка, моя пісенька! Моя казочка, моє хмарка, мій янголятко! З Народженням тебе, лялечка! Ти тільки посміхайся, а ми з татом зробимо все, що б твоя сонячна усмішка нисходила з твого обличчя! Ми шалено тебе любимо, ти наш пухнастий і ніжний кошенятко, який зробив нас найщасливішими батьками! Нехай наша з татом любов, буде завжди щасливим талісманом для тебе, рідненька наша кровинка! Здоров’я тобі на всю твою довге життя, а якщо не вистачить – ми з татом поділимося з тобою! Вдосконалюй, але продовжуй дарувати світу свою любов і енергетику! Як ти кажеш? Вік – ніщо? Так, так і є, адже з кожним роком ти все краше!

Улюблена донечка, вітаю тебе з днем ​​варення! Нехай твоє життя буде солодким і різнобарвною. Нехай кожен день радує тебе своїми сюрпризами та подарунками, а поруч будуть тільки щирі люблячі люди!

Здається зовсім недавно я читала тобі на ніч книжки і заплітала кіски, а зараз ти вже читаєш книжки моєму внуку. Як швидко летить час! Я вже не молода, на жаль, але дивлячись на тебе, молоду жінку, я ніби заново проживаю життя. І нехай зараз інший час, інший уклад життя, але головним залишаються непорушні цінності – сім’я, теплі взаємини, виховання дітей. І я дуже рада, що ці цінності присутні в твоєму житті. У тебе міцна сім’я, чудовий чоловік і виховані діти. Бажаю тобі в твій день народження, сонце моє, нескінченного щастя і нехай твоє життя буде пронизана любов’ю!

З днем ​​народження, улюблена дочка! Моя мила, я бажаю тобі жіночого щастя. Люблячого і розуміє чоловіка і ораву діточок. Нехай ти завжди будеш весела, нехай у твоєму житті буде тільки позитив, щоб ти завжди посміхалася. Будь щаслива, люба! Як тато я завжди буду поруч і готовий прийти на допомогу в будь-яку хвилину.

Наша дорога, всіма улюблена дочка! В цей сонячний святковий день поспішають привітати тебе твої найближчі – твої батьки. Бракує слів, щоб висловити всю нашу любов. Ти тільки переступаєш ще невидиму межу у доросле життя, а наше батьківське серце розривається від переживань. Перед твоєї дитячої, ще мрійливої ​​особистістю відкритий весь світ. Ми бажаємо тобі не втратити свою тонку, творчу натуру, а лише розвиватися. Нехай твій життєвий шлях буде яскравим і насиченим, і можливо лише трішечки тернистим. Звичайно ж, хочеться для тебе донька сімейного затишку і вогнища, довголіття, щастя і здоров’я. Віримо, що ти з гідністю витримаєш все випробування і негаразди, а ми, звичайно, завжди будемо поруч з тобою.

З святковою датою, з днем ​​народження тато вітає від усієї душі свою маленьку дівчинку. З днем ​​народження, доча! Хочу тобі побажати, щоб твоє життя було наповнене пригодами, щоб тобі не було нудно і сумно, щоб ти ніколи не сиділа склавши руки, щоб було улюблене хобі.

Над нашим містом повисли величезні хмари. Здається, що ще зовсім трохи, і піде великий дощ. Але, ми сподіваємося, що такого все-таки не буде. Тому що тоді у нас не вийде вийти і відсвяткувати день іменин моєї дочки на природі. Але, навіть якщо таке і вийде, то засмучуватися я все одно не буду. Тому що у нас є безліч інших виходів, які нітрохи не гірше. Ми зможемо зробити вечірку в будинку, на якути зможеш запросити своїх друзів і родичів. Ну, а зараз я вирішила привітати тебе. Бажаю тобі всього самого найкращого. Нехай удача в цьому житті буде завжди повернена до тебе обличчям, а не спиною. І ти повинна пам’ятати, що всі твої дії повинні бути дуже хорошими. Тому що кожна людина повинна бути людиною, а не тільки називатися так. Щастя тобі в твоєму житті!

Улюблена донечка, з днем ​​народження вітаю! Нехай в твоєму житті завжди будуть радість, щастя і гармонія! Нехай все задумане виходить і присутній впевненість у всіх справах. Бажаю продуктивних дій поліпшують твій настрій, а значить і життя.

Дорога донечко! Бажаю, щоб кожен зустрічає тебе день став сліпучо-сонячним, а ніч – зоряної. Нехай на небосхилі для тебе вічно красується семибарвна веселка, а музика життя буде наповнена всіма сімома нотами. Міцно цілую, люблю!

Моя мила донька, ти стала вже зовсім дорослою. Як швидко час летить. Ти з кожним днем ​​здобуваєш особливі навички і можеш досягати поставлених цілей, проявляти свій величезний потенціал, доводити собі і оточуючим людям, що в тебе потрібно обов’язково вірити. Як же хочеться, щоб ти виросла справді щасливим і гармонійним людиною, змогла знайти найкращі можливості для реалізації свого потенціалу, завоювати визнання багатьох людей. Нехай в твоєму характері завжди будуть проявлятися чуйність, доброта і щирість. Я кожен день щиро дякую Богові за те, що він дозволив мені стати мамою такої прекрасної дівчинки, як ти. Сподіваюся, що ти зможеш стати воістину щасливою і знайти яскраві грані в житті завдяки закладеному потенціалу і підтримки своїх близьких людей. Приймай найщиріші вітання з Днем народження і, звичайно, готуйся до того, щоб відзначати його яскраво і по-особливому.

Космічного щастя і везіння бажаю тобі, моя маленька зірочка! Донечка, нехай іменинний день ллється радістю і переливається різнобарв’ям посмішок. Нехай стежка твоєму житті перетвориться в широку дорогу успіху і удачі!

Привітання своїми словами з днем народження дочці

Привітання з днем народження дочці своїми словами

Роки летять стрімко вперед, залишаючи свої позначки на наших обличчях. І дивлячись на тебе, свою улюблену доньку, я розумію те, як сильно я постаріла. Адже у мене така доросла і красива дівчинка. Ти дуже гарна, і це я розумію з кожним разом все більше і більше. Мені насправді хотілося б, щоб так відбувалося завжди. І зараз, коли часу майже не залишилося, я просто спробую сказати тобі про те, як сильно тебе люблю. Знаєш, день народження не привід засмучуватися. Просто навчися вже приймати все так, як є, і тоді тобі буде набагато легше і комфортніше зовсім справлятися. І зараз, коли ми зібралися разом, я б хотіла попросити тебе про те, щоб ти завжди замислювалася про те, що саме робиш, і щоб це не призвело до якихось складних наслідків.

Донька наша, ну от коли ти встигла так вирости? Начебто ти тільки вчора народилася, радувала нас своїми успіхами. Я дуже хочу, щоб ти ніколи не сумувала, що не переживала, бо немає такої проблеми, яку б ми не змогли вирішити. В першу чергу, іменинниця наша, я хочу побажати тобі здоров’я! Повір, що немає нічого важливішого за це. Я знаю, що тато дозволяє тобі їсти морозиво взимку, але все одно хочу, щоб ти уважно ставилася до свого здоров’я. Часом ти сама хочеш захворіти, тому що тобі не хочеться йти в школу, але ти ще тільки в початковій школі. Повір, що найважче ще не почалося, так, що зараз ходи в школу, а потім вже будеш прикидатися, що хворієш. А я буду робити вигляд, що не помічаю цього. Бажаю тобі відмінного Дня Народження, моя донька. Я дуже хочу бачити тебе щасливою, здоровою і веселою.

Улюблена дочка! З кожним роком ти дорослішаєш, збільшується число твоїх втілених бажань і планів. Щороку ти стаєш трішки серйозніше, тому що життя вчить чогось нового майже кожен день. Те, що в житті не обійтися без проблем і труднощів, знає кожен. Одному з життям впорається важко. Тому ми щиро бажаємо тобі зустріти вірного друга, з яким ти могла б розділити радість і сльози! Нехай твоє життя буде сповнене розумінням і любов’ю! Щастя тобі!

У день народження твій, мила моя Білосніжка, мій пустотливий кошеня, моя солодка донечка, бажаю тобі, щоб все в твоєму житті було, як по нотах, щоб сни тобі снилися райдужні, і, щоб вони завжди збувалися! Всі твої бажання нехай виконає Золота рибка – морська чарівниця. Вчися легко, дружи віддано і на все життя. Твоя матуся.

У житті можуть бути проблеми, але не слід все сприймати так серйозно, тому що все насправді просто і не так погано! Просто радій, дочка, і знай, що для нас, твоїх батьків, ти завжди будеш такою, як ти колись була в дитинстві – маленькою і трохи безпорадною! Бажаю тобі хоч іноді в дорослому віці бути такою, щоб хтось після дуже цінний для тебе бачив тебе такою, і тоді жити буде легше! Умій іноді поступатися, тому що – це запорука дружби, любові! Це важливо, пам’ятай, наша дорога! Бажаю завжди мати гроші, щоб можна було веселитися і купувати те, що так колись хотілося! Просто радій, і пам’ятай, що батьки не забувають про тебе! І допоможуть, коли важко! Але все-таки бажаю в потрібний для тебе момент знайти людину, чоловіка, який зробить тебе щасливою повністю! Любові щирої!

Моя дорога, улюблена донечка! Вітаю тебе з цим радісним і урочистою подією – Днем твого народження! Від щирого серця бажаю тобі зустрічати посмішкою і позитивним настроєм кожен новий день! Нехай твоя посмішка і далі зігріває всю нашу сім’ю! І нехай здійсняться найзаповітніші мрії!

З Днем Народження, моя хороша! Моя прекрасна дочка, як ти виросла в цю молоду жінку, просто вражає мене, але для мене ти завжди будеш моєю солоденької малятком! Я ціную кожну мить, проведене з тобою! Я ціную це більше всього на світі! Тепер ти можеш бачити, як впливає любов матері! Ти, дійсно, благословення з кожним днем! Нехай Бог благословить твоє життя любов’ю і щастям! Нехай всі твої побажання збудуться, я так сильно тебе люблю! Для мене ти сама – найдобріша, турботлива, ніжна, мудра, справедлива, а ще з величезним серцем, в якій панує безмежна любов! Нехай у тебе буде найміцніше здоров’я і найдовша, щасливе життя! Будь найщасливішою мамою, донькою, сестрою і просто жінкою! Будь улюблена всіма близькими і рідними! Вітаю і бажаю, щоб наша з тобою зв’язок ніколи не переривався!