Привітання хрещеному з днем народження

З Днем народження, хрещений! Бажаю залізного здоров’я, довгих щасливих років життя і попутного вітру любові! Бажаю досягнуть всього недосяжного, знайти відповіді, які шукаєш, які чекаєш від життя. Іди гордо з посмішкою всім заздрісникам на зло. Бажаю невичерпного оптимізму тобі. Живи в задоволення!

Дорогий мій хресний, прийми мої привітання з Днем народження! Бажаю, щоб небо твоєму житті не було похмурим, щоб по ньому літали хмари щастя і любові, щоб сонце в твоє життя посилало яскраві промені добра і блага, щоб періодично лилися дощі успіху і везіння.

Хрещений, може їсти хочете, пити. Сьогодні дозволяємо вам наповнювати ежелудок різною смакотою до відвалу, щоб життя було ситого і багатою. Вітаємо з днем ​​народження і бажаємо пити тільки шампанське, щоб життя вирувало, але не підпускала вулкани пристрастей, в яких ви можете захлинутися. Знайте, я завжди кину назустріч вам якір порятунку.

Мій найулюбленіший і нескінченно дорогий хресний в світі, вітаю з ювілей! Бажаю тобі радісного життя, світлих днів, веселощів, тепла, розуміння, турботи, любові, безмежної відданості. Щоб ти не знав, що таке зрада і невдоволення.

Дорогий хресний, від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Сьогодні хочу подарувати тобі найщиріші побажання. Бажаю в цей день народження, щоб ти втілив всі свої мрії! Щоб була найуспішнішим, шановним і коханим. Не забувай, що ти посланий в цей світ не випадково, бажаємо тобі виконати своє призначення в житті!

Якщо батьки – рідня по крові, то хресні – рідня по духу, і хто скаже, хто дійсно найближчий? Зі святом тебе, хресний, з Днем Народження. Нехай цей день і всі дні, що йтимуть слідом, ознаменуються удачею і щастям. Бажаю, щоб радість наповнила твоє життя цілком.

Від хрещениці прийміть пожеланья найкращі, вітаю з днем ​​народження. Хрещений допоможе завжди з ним вирішується будь-яка проблема хочу побажати здоров’я нехай живе у Вашому домі щастя кожен новий день приносить радість і не зачепить ніколи Вас слабкість Дякую за Ваше науку я до вас маю велике уваженье!

Моя дорога хресна, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, гарного настрою, чудових друзів, які люблять рідних. Завжди дивуй своєю красою і добротою. Насолоджуйся життям в повній мірі і просто по-людськи будь щаслива!

З днем ​​народження вітаю, хресний бажаю величезного щастя, міцного кохання Богатирського здоров’я і багато в серце теплоти хрещениця ще бажає Вам успіху і в Вашому домі багато сміху радість приносить нам сили, щоб жити. Вміти цінувати поважати і любити!

З днем ​​народження, дорогий хрещений. Бажаю жити в достатку і щастя, купатися в променях любові рідних і перебуватина піку успіху діяльності. Нехай твоя доля пише веселий і добрий сценарій життя, нехай твої таланти і майстерність завжди виводять тебе на новий рівень досягнень і перемог.

З днем ​​народження, мій дорогоцінний хрещений. Бажаю, щоб в житті була галявина, де проростала, мов квіти, паростки щастя. Бажаю, щоб негода не відвідувала ваш будинок. Благополуччя і повного везіння.

Дорогий хресний, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю шумно і весело відсвяткувати свої іменини. Насолодиться спілкуванням з друзями і рідними. Отримати купу прекрасних подарунків і хороших побажань. Радіти, посміхатися, насолоджуватися життям у всій її красі і бути найщасливішою людиною!

Привітання своїми словами з днем народження хрещеному

Привітання з днем народження хрещеному своїми словами

З днем ​​народження, хрещений! Ти класний чоловік, шановний. Ти для мене приклад мужності, терпіння, витривалості. Бажаю, щоб твій життєвий оптимізм був вічним. Ти людина – запальничка, з тобою неможливо сумувати. Нехай у тебе у твоїй сім’ї будуть лише щасливі дні. Знай, що твій хрещеник, назавжди твій вірний друг.

Хрещений батько спасибі, що Ви є, вітаю з днем ​​народження. Хочу багато побажати сили натхнення і величезного щастя. Нехай кожен день наблизить до мети, і щиро хочу, щоб Вас завжди любили. Поважати й цінувати Ви життя навчили спасибі, що завжди свою хрещеницю розуміли, нехай буде так завжди і життя буде бурхливою як гірська річка!

Любити когось – це дуже велике щастя, яке не кожному дається згори. Цінувати те, що маєш – це теж прекрасна риса в житті. Я дуже люблю свого хрещеного і ціную його, як людину. Сьогодні у вас день народження і я бажаю вам всеоокружающей любові, відмінного кар’єрного росту, міцного положення і неймовірного добробуту.

З днем ​​народження, мій дорогий хрещений. Бажаю міцного імунітету і здоров’я, вічного блага і щедрих подарунків долі. Нехай в твої двері стукають бажані гості, нехай в твій будинок летять добрі вісті.

Я вітаю чудесного хресного з народженням на білий світ. Бажаю вам бути завжди на висоті. Нехай ваше життя буде легкою і вільною. Бажаю тепла, гармонії.Нехай сімейне вогнище ніколи не гасне. Велике і чисте кохання, яку ви могли б все життя пронести в серці. Віри і чудес! Ваш хрещеник.

Хрещений, вітаю з днем ​​народження і бажаю золотий удачі, золотого теплохода, який буде плисти по золотій вашій долі, Стоп. Це може привести до золотій клітці. Таке багатство потрібно ховати, щоб інші не зазіхнули. Тому виправляюся і бажаю залізної удачі, чавунної долі і сталевого удачі подалі від пункту прийому металобрухту.

Дорогий хресний, вітаю з ще одним роком життя! Бажаю тобі їсти побільше, а платити поменше. Бажаю тобі, щоб у тебе все було і тобі за це нічого б не було. Щастя, удачі, любові, довголіття, процвітання – всього, чим багата ця земля!

З днем ​​народження, хресний! Про те, що таке щастя і де його знайти, сперечалися століттями філософи і вчені, але я хочу порадити тобі не шукати відповідь на це питання в книжках, а просто самому бути по-справжньому щасливим, зберігати своє щастя і любов у самого серця! З днем ​​народження, хресний! Будьте щасливі, а я завжди буду таким сином, щоб ви могли мною пишатися!

Вітаю з Днем народження свого хрещеного тата. Бажаю йому міцного сибірського здоров’я, казкове життя, дивовижних пригод, життєрадісності і благополуччя. Нехай в житті все складається якнайкраще, частіше звучить завзятий сміх, а друзі оточують увагою і любов’ю.

Дорогий хрещений, вітаю вас з днем ​​народження і бажаю, щоб двері вашої душі були розкриті назустріч щастя, любові, багатства. Для хвороб і всіх негараздів життя ваша була б закрита на амбарний замок. Тільки найкращого і вірного вам.

День, коли ми відзначаємо день народження мого чудового хрещеного, мені дуже дорогий. Ви подарували мені багато свого душевного тепла, своєї любові. Ви балували мене своїми подарунками. Так дозвольте і мені побажати вам міцного везіння, щоб ніхто не зміг його забрати у вас, величезного людського везіння і тепла.

З днем ​​народження, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі успіху і везіння, здоров’я і терпіння, благополуччя і достатку, щастя і любові, впевненості і сили, рішучості та наполегливості, пошани і успіху, оптимізму і добра.

Сердечно вітаю Вас з Днем народження! Від щирого серця бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, сімейного благополуччя і затишку. Нехай в цей святковий день збудуться всі Ваші бажання!

Дорогий мій хрещений, названий мій батько перед Богом, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі яскравих зірок на небосхилі, птаха щастя в руках і світу в серце. Нехай всі твої цілі реалізуються, і твоє життя засяє щастям!

Дорогий хрещений, вітаю вас з днем ​​народження, з днем ​​нового етапу в житті, на якому нехай невідомі хвороби і нудьга, образи і засмучення. Нехай у вашому житті буде тільки особисте благополуччя, висока любов і велике щастя.

З ювілей я поспішаю привітати свого улюбленого хресного. Я завжди ставилася до вас з повагою і любов’ю. І сьогодні я хочу побажати душевного спокою, миру і доброти. Ви мені дуже дорогі, і я щиро бажаю вам всього найкращого, що є на світі!

Дорогий мій хресний, з днем ​​народження! Я бажаю тобі бути самим радісним, щасливим, коханим, найкрасивішим чоловіком на світі, вихованим, ввічливим, благородним, розважливим, спокійним, ніжним, чарівним, активним, артистичним, швидким, спритним, сильним, душевним, життєрадісним – самим, самим, самим на всьому білому світі.

Мій чудовий хресний, дорогий мій чоловік, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю міцних сил і здоров’я, щирої любові і поваги, високих цілей і досягнень, перспективних ідей і справ, щасливих днів і миттєвостей, красивих історій і мрій.

Люб’язний мій, коханий хрещений, щиро вітаю з Днем народження. Бажаю всього самого запаморочливого, дивного, незрівнянного і бездумно розкішного. Ти цього точно гідний, повір. Нехай доля приносить, немов ескізи на долоні, тільки найприємніші новини, зустрічі та події. Будь щасливий!

Дорогий хресний! Ти для мене, як батько рідний. Я завжди рада бачити тебе і довіряю тобі, як близькій людині, здатному зрозуміти і допомогти. Я від щирого серця вітаю тебе з Днем народження і хочу побажати тобі ніколи не хворіти і не сумувати, а більше радіти і посміхатися. Нехай кожен день буде для тебе світлим і сонячним!

Моєму хрещеному в його свято я бажаю життя щасливого і довгого, натхнення і сил для здійснення мрій, мудрості для прийняття потрібних рішень. Нехай здоров’я твоє буде відмінним, хороші події нескінченно примножать приємні спогади, щастя, беручи приклад з вікового дуба, зростає і стає міцним. Бажаю, щоб не один вітер нещастя не зміг похитнути стіни твого сімейного вогнища. Хрещений, багато-багато любові, добра і вірної дружби тобі! З Днем народження!

Сьогодні – день народження мого хрещеного, сьогодні я вітаю з днем ​​народження мого батька, серйозного чоловіка, яким неможливо не пишатися! З Днем народження! Нехай завжди у твоєму житті буде щастя, легке і всеосяжне, чисте і яскраве! Я бажаю тобі любити і бути коханим, виконувати свої мрії і завжди залишатися таким же гарним, яким ми знаємо і любимо тебе сьогодні!

З днем ​​народження, мій чудовий хресний. Від душі бажаю тобі міцних сил і яскравих емоцій, спокою душі і бадьорості тіла. Нехай життя буде великими просторим полотном, на якому ти своїм пензлем сам накидав потрібні і важливі речі в улюблених і вподобаних тонах. Бажаю тобі здоров’я, блага і достатку.

З ювілеєм! Тобі, мій хрещений, я, як і завжди, бажаю всього найкращого! Нехай твоє життя буде повною всього, чого забажаєш, нехай в ній найчастішими гостями будуть удача і натхнення! Ставай рік від року ще мудрішими і сильніше, пишайся своїми досягненнями і завжди мрій про щось більше, про те, що дійсно важливо для тебе і тих, кого ти любиш!

Мені пощастило, що життя подарувало мені самого чудового і прекрасного хрещеного, який, не дивлячись на власний час, мені приділяв чимало уваги. Ви для мене, немов другий батько, якого я дуже люблю. Вітаю з днем ​​народження і бажаю жити так, щоб серце танцювало від щастя, а душа співала тільки веселі пісні.

Хрещений, бажаю тобі в житті велику кількість удач, і щоб кожна з них окрилювала і надихала на подальший шлях до твоєї вершині успіху. Нехай Господь допомагає в добрих починаннях, а ангел, який живе в твоєму серці, вказує правильну дорогу до щастя.

З днем ​​народження, найчудовіший, улюблений, самий сонячний чоловічок на цій планеті! Дорогий хресний, прийми вітання від свого хрещеника! Я бажаю тобі, щоб ти завжди був таким же бадьорим, енергійним, веселим і терплячим. Всього тобі найкращого!

З днем ​​народження, мій дорогий хрещений. Я тобі бажаю завжди бути міцним і сильним чоловіком, бажаю ніколи не відступати від своїх прагнень і цілей. Нехай в житті буде стовідсоткова удача, нехай кожен день примножує щастя і успіх.

Любий мій, коханий хресний, з днем ​​народження! Я хочу завжди бачити тебе радісним, зігрітим взаємною любов’ю, зі щасливим блиском в очах. Звичайно, щоб щастя було повним, потрібно займатися улюбленою справою, відчувати себе потрібним і успішним. Тому бажаю хорошої роботи і великої зарплати. З любов’ю, твій хрещеник.

В твій 45-тий день народження, мій хороший, мій дорогоцінний хресний, я хочу побажати тобі в будь-якій ситуації не падати духом, не зраджувати друзів, не зрікатися від коханих, подавати руку допомоги нужденним! Завжди будь таким же добрим, ясним, приємним у спілкуванні і інтелігентною людиною! А я, твоя хрещениця, буду рівнятися на тебе!

Хрещений! Хочу привітати тебе зі святом і побажати тобі всіх благ, везіння в долі, любові і поваги!

Дорогий хрещений, по морях і океанах, по стежках і магістралях нехай попрямують до вас з усіх боків величезне везіння і нечуване щастя в день вашого народження. Нехай почастішає пульс переможних миттєвостей. Будьте самим чудовим і сильним, сміливим і відважним.

Дорогий хресний, в День народження прийми найщиріші і добрі побажання щастя і радості, здоров’я і благополуччя, достатку і процвітання. Нехай у справах і в особистому житті все буде тільки так, як ти хочеш сам. Везіння, удачі, радості, довголіття, затишку і нехай всі твої плани і мрії знайдуть реальні обриси і принесуть в твоє життя багато задоволення!

Хрещений батько – мені зовсім як рідний, я пам’ятаю, як він вчив мене читати, як дарував іграшки тарозповідав казки, а коли я підріс – розповідав про світ навколо і не шкодував добра і любові, завжди знаходив для неспокійного хлопчика пару зайвих хвилин! Сьогодні я вітаю цього дивного чоловіка, якого можу назвати просто батьком, з днем ​​народження, і бажаю йому щасливого майбутнього, любові і наповнених довгих років!

Дорогий мій хрещений, вітаю з днем ​​народження і хочу побажати, щоб успіх носив вас також на руках, як ви мене колись в дитинстві. Щоб життя балувала вас своїми сюрпризами, ви цього, безсумнівно, заслужили. Щастя вам і здоров’я.

В цей день всі подарунки для тебе, сонце для тебе і небо теж, для тебе місяць і зірки, для тебе квіти, спів птахів, веселка, фрукти. Нехай цей день буде самим незабутнім, щасливою і веселим! Нехай збуваються давні бажання і здійснюються мрії і фантазії. Казково щасливого дня народження! З днем ​​народження, хресний! Вітає тебе твій хрещеник.