Найкращі Різдвяні привітання

Зробили добірку оригінальних Різдвяних привітань своїми словами, у прозі. Обирайте ті, які найбільше порадують близьку людину.

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя і затишку вашого будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині. Нехай ваше життя буде мирною, спокійною і щасливою.

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

З прекрасним святом Різдво Христове! Нехай кожен день дарує щастя і радість, а твій будинок наповнений сміхом і теплими розмовамиблизьких і дорогих тобі людей.

Ясно світить ялинка у тебе за віконцем, світле свято так і проситься в душу – з Новим роком! Вашому будинку бажаю я терпіння і розуміння. Нехай рідні люди, які далеко сьогодні наберуть твій номер або постукають в двері. Ангела Хоронителя на плечі. Мирного життя і духовного умиротворення.

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а в Вашій родині нехай завжди буде тепло в стосунках, достаток і благополуччя. Нехай робота приносить не тільки прибув, але і задоволення, а друзі нехай ніколи не зраджують!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов’язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!